Lydbøger » De hængte hunde

Bookbeat (60 dage gratis)

Mofibo (30 dage gratis)

De hængte hunde Lydbog

4.3/5

Forfatter: Jens Henrik Jensen

lydbog og e-bog

Introduktion

De hængte hunde er første bind ud af fem i serien om krigsveteranen og den tidligere jægersoldat ved navn Niels Oxen. Den såkaldte Oxen-serie har været et hit hos læserne, og der er således blevet solgt mere end 300.000 eksemplarer blot i Sverige. Også i Tyskland er bøgerne populære. Bøgerne er oversat til 14 forskellige sprog. Desuden arbejdes der i øjeblikket på at lave en TV-serie på baggrund af bøgerne.

De hængte hunde lydbog er en spændende og anderledes krimiserie, idet Niels Oxen elsker at være i naturen. Mange af scenerne udspiller sig således i naturen og dermed langt væk fra de normale steder, hvor vi normalt møder hovedpersonerne i krimier. Hvis du har fået lyst til at vide mere om denne bog, kan du få De hængte hunde lydbog gratis. Følg anvisningerne her på siden for at finde ud af mere.

Informationer:

Oplæser: Dan Schlosser
Sprog: Dansk
Kategori: Krimier
Længde: 11 timer og 49 minutter

De hængte hunde: Handling

De hængte hunde er en skøn og anderledes krimi og thriller. I første bind og af den kendte og elskede serie om Niels Oxen stifter læseren bekendtskab med en forhutlet Oxen, der både er hjemløs og meget forvirret. Han kæmper med sine indre dæmoner og har svært ved at finde ro i sindet. For at få den ønskede ro fra sine alvorlige traumer, tager Oxen sin hund med til ind i Rold Skov.

Den Nordjyske natur giver Oxen mulighed for endelig at finde den smule ro, der er ham så tiltrængt. Roen varer dog ikke længe, for da Oxen en nat beslutter sig for at besøge et slot i skoven, mistænkes han for et drab. Slotsherren findes dræbt, og Oxen var på slottet. Politiet lægger hurtigt to og to sammen: Oxen er drabsmanden.

De hængte hunde tager læseren med på en rejse i en dybt traumatiseret elitesoldats indre. Sammen med en kvinde efterforsker fra PET ender Oxen hurtigt med at blive en del af selve efterforskningen, og der gør op for både Oxen og den kvindelige kollega, at der er et motiv, der går igen og igen, nemlig hængte hunde.

De hængte hunde lydbog er en dejlig lang roman på 416 sider. Dermed er der garanteret mange timers underholdning i selskab med Oxen og hans hund. Med De hængte hunde lydbog får du således hele 11 timer og 49 minutters spændende krimi- og thrillergys. Du kan få fat De hængte hunde lydbog gratis. Du kan se hvordan her på siden. God fornøjelse!

Om forfatteren: Jens Henrik Jensen

Jens Henrik Jensen (født 1963) er en dansk forfatter og journalist. I 1987 blev han uddannet journalist, og han har siden da både arbejdet som sportsreporter, redaktør og nyhedsjournalist. I 2015 besluttede Jens Henrik Jensen sig for at forfølge forfatterdrømmen, og dette år gik han fuldtid med skriverierne. Privat danner Jens Henrik Jensen par med hustruen Mai, og sammen har de to drenge, Victor og Hugo.

Jens Henrik Jensen er kendt for sine krimiserier omkring henholdsvis Portland, Oxen og Kazanski. De hængte hunde er første bog i serien om Niels Oxen. I Oxen-serien indgår desuden 4 andre bind med titlerne De mørke mænd, De frosne flammer, Lupus og Gladiator.