Lydbøger » De menneskelige rester

Bookbeat (60 dage gratis)

Mofibo (30 dage gratis)

De menneskelige rester Lydbog

4.1/5

Forfatter: Lars Kjaedegaard

lydbog og e-bog

Introduktion

Lars Kjædegaard er tilbage med sin femte bog om Agnes Hilstrøm. Endnu engang inddrages Agnes i en sag, der trækker tråde tilbage i tiden. Et lig bliver fundet i en skov, men tiden har sat sine spor og gør arbejdet mere kompliceret, end hvad godt er i De menneskelige rester for Agnes og hendes kollegaer.

De menneskelige rester er en historie om en kvinde og hendes hendes hemmeligheder, som hverken venner eller familie kendte noget til. Men da Agnes begynder at undersøge sagen, kommer der en række sandheder frem i lyset, som ingen måske var parat til at indse.

De menneskelige rester er lige så nervepirrende og intens som alle andre krimier fra Lars Kjædegaard.

Informationer:

Oplæser: Lars Kjaedegaard
Sprog: Dansk
Kategori: Krimier
Længde: 3 timer og 39 minutter

De menneskelige rester: Handling

De menneskelige rester lydbog bringer læserens velkendte Agnes Hilstrøm til Midtsjælland. Sammen med sin makker Otto Vang bliver de inddraget i en sag, som ved første øjekast virker ganske simpel og uden besvær. De begynder straks deres samarbejde med det lokale politi, og har en stor forventning om at kunne vende hjem inden et par dage er gået i De menneskelige rester lydbog gratis.

Men da Agnes og Otto først begynder at se nærmere på sagen, tegner der sig et helt andet billede.

For to år siden forsvandt en kvinde fra sit hjem uden et eneste spor at gå efter. Ingen har set hende siden, og al efterforskning ledte til blinde ender. Indtil den dag, hvor en gruppe teenagere tilfældigt finder resterne af et kvindelig ude på en lille ø, der ligger midt i en skovsø. Det viser sig hurtigt, at det er liget af selvsamme kvinde, som forsvandt for to år siden i De menneskelige rester lydbog.

Nu begynder spørgsmålene at melde sig for Agnes og Otto, for hvordan er kvinden endt ude på en ø i en skovsø, siden hun forsvandt for to år siden? Har det været et tilfælde af ulykkeligt selvmord, eller var andre kriminelle involveret i kvindens død? Politiet kan ikke finde frem til den egentlige dødsårsag, hvorfor Agnes og Otto bliver involveret i sagen i De menneskelige rester lydbog gratis.

Som sagen udfolder sig, opdager Agnes og Otto en række forbindelser, som den psykisk ustabile kvinde havde, men som ingen i hendes omgangskreds kendte til i De menneskelige rester lydbog. Hverken hendes mand eller hendes datter.

Om forfatteren: Lars Kjaedegaard

Lars Kjædegaard debuterede i 2011 med sin første kriminalroman Smukke-Jan, der er den første bog i serien om makkerparret Hvid og Belling. Serien om Hvid og Belling er siden blevet skrevet videre på i 14 romaner. De menneskelige rester er den femte bog i serien om Agnes Hilstrøm, som til dato strækker sig over syv bøger.

Serien om Agnes Hilstrøm startede tilbage i 2020 og alle syv bøger i serien er blevet udgivet løbende i årene 2020 og 2021. Med en Lars Kjædegaard kriminalroman får du en klassisk thriller, der samtidig er lidt af en hyggekrimi, når det gælder makkerparret Agnes Hilstrøm og Otto Vang.