Lydbøger » De mørke mænd

Bookbeat (60 dage gratis)

Mofibo (30 dage gratis)

De mørke mænd Lydbog

4.5/5

Forfatter: Jens Henrik Jensen

lydbog og e-bog

Introduktion

De mørke mænd giver os endnu en historie med Niels Oxen, som læseren første gang mødte i De hængte hunde. Nu lever Niels Oxen et lettere kompliceret liv under en falsk identitet. Men det er ikke den eneste hemmelighed, som Niels Oxen gemmer på. Og det er en torn i øjet på ham, hver eneste dag hvor han skal frygte for sit liv.

De mørke mænd sætter pludselig Niels Oxen i centrum for endnu en mordsag, som han ikke nyder at tage del i. Ikke desto mindre bliver han tvunget ind i en efterforskning, som hurtigt udvikler sig til en menneskejagt, hvor Niels Oxen må indse at være lige i midten af i De mørke mænd.

Informationer:

Oplæser: Dan Schlosser
Sprog: Dansk
Kategori: Krimier
Længde: 13 timer og 52 minutter

De mørke mænd: Handling

Niels Oxen er en af Danmarks veldokumenterede soldater i nyere tid. Man skulle tro, det ville tildele ham lidt luksus i historien i De mørke mænd lydbog, men sådan er det desværre ikke for Niels Oxen. I stedet både bor og arbejder han meget afsides i Jylland, hvor han holder sig under radaren med hjælp fra en falsk og rumænsk identitet. 

I sin hemmelige tilværelse lever Niels Oxen videre med konstant årvågenhed. Han er hele tiden i alarmberedskab, en færdighed han har med fra sin tid som soldat, men også på grund af den hemmelighed, som kan ende med at koste ham livet i De mørke mænd lydbog gratis.

Den stille tilværelse, som Niels Oxen har fået sammensat sig, og stadig er hjemsøgt af de mange krigstraumer, bliver en dag vendt på hovedet, da en tilsyneladende uskyldig museumsinspektør bliver fundet myrdet på et grandiost slot. De mørke mænd lydbog åbner op for en sag, som pludselig rager helt op til den danske justitsminister, mens enkelte i efterforskningen begynder at spotte en forbindelse til Niels Oxen, på trods af det faktum, at han har levet i skjul i mere end et år.

Alligevel finder Niels Oxens gamle partner, Margrethe Franck, ham og hiver ham modvilligt med i efterforskningen i De mørke mænd lydbog gratis. Med et er jagten sat ind, og Niels Oxen er tvunget til at se sig selv i centrum af det hele. Han ved ikke længere, hvem han kan stole på, eller hvem der vil hjælpe ham eller gøre det af med ham. Med tiden som modstander er det op til Oxen og Franck at løse sagen, inden det er for sent i De mørke mænd lydbog.

Om forfatteren: Jens Henrik Jensen

I 1997 slog Jens Henrik Jensen sig for alvor fast på den danske kriminalromanscene. Siden hans oprindelige trilogi fra 1990’erne har han skrevet den spændende serie om Nina Portland, der endte ud i tre bøger, som alle fik flotte anmeldelser. I 2012 begyndte Jens Henrik Jensen på sin nyeste serie om vores elskede krigsveteran. Læsere kunne første gang møde Niels Oxen i De hængte hunde, og nu igen i De mørke mænd. 

Serien om Niels Oxen er hurtigt blevet en af danskernes favoritter, og de indtil videre fem bøger, der er i serien, har hver fået rigtig flotte anmeldelser af læserne. Det er med god grund, at en stor del af Jens Henrik Jensens bøger er blevet udgivet, eller er på vej til at blive udgivet i mange andre lande i Europa.