Lydbøger » De renes land

Bookbeat (60 dage gratis)

Podimo (30 dage gratis)

De renes land Lydbog

4.1/5

Forfatter: Puk Damsgård

lydbog og e-bog

Introduktion

Forfatteren ved navnet Puk Damsgård har i en årrække været en tydelig figur i danske medier, da hun har været en korrespondent i Pakistan for de danske nyheder. Sine erfaringer har inspireret hende til at interviewe tre pakistanske kvinder, der i De renes land kommer med deres egne holdninger til adskillige temaer.

Man præsenteres til en kristen enke, en kunstelsker der har en rebelsk holdning og en lærerinde på en koranskole. De har alle sammen hver deres holdning, både om kærlighed til religion men også om kærligheden som værende noget forbudt eller som værende et arrangeret ægteskab. De har dog en ting til fælles, og det er at have håb på menneskehedens respekt for hinanden.

Informationer:

Oplæser: Louise Davidsen
Sprog: Dansk
Kategori: Romaner
Længde: 5 timer og 39 minutter

De renes land: Handling

Den danske journalist samt forfatter ved navnet Puk Damsgård har med sin erfaring som korrespondent i Mellemøsten skrevet De renes land. Den tankevækkende roman De renes land er baseret på interviews, hvor journalisten Puk har snakket med tre forskellige kvinder med pakistansk baggrund. For at høre mere om deres meget forskellige liv, kan man lytte til De renes land lydbog gratis.

I De renes land lydbog introduceres man til tre modige, interessante samt stærke kvinder. Den ene hedder Binte Massood, og hun arbejder som lærerinde på en muslimsk skole, der lærer børn samt unge om koranen. Aliya er en rebelsk kvinde, der er dybt interesseret i kunst. Den tredje kvinde hedder Nadia, og hun er en enke og tilhører den kristne trosretning. For at høre mere om disse kvinder, så kan man med fordel lytte til De renes land lydbog gratis.

I De renes land lydbog hører man en tankevækkende samt humoristisk fortælling, hvor man hører de forskellige aspekter samt holdninger man kan have. I De renes land lydbog hører man nemlig tre meget forskellige holdninger om samme emner, men de har dog en ting til fælles. At have respekt for sine medmennesker, og at kunne se i øjenhøjde med hinanden er vigtigt.

De tre kvinder lever i en stram tilværelse, hvor deres samfund har strenge krav. Gennem værket hører man deres holdninger, om blandt andet kærlighed til religion, kærlighed der er mistet samt kærlighed der er forbudt. Værket handler om alt fra religion og kærlighed, men såmænd også om arrangerede ægteskaber og om håb.

Om forfatteren: Puk Damsgård

Puk Damsgård er født i Danmark i slutningen af 1970’erne, og hun er en dansk forfatter samt journalist. For mange i Danmark er hun en kendt figur, da hun har optrådt i nyhederne samt andre medier hyppigt. Puk Damsgård har nemlig i en årrække været en nyhedskorrespondent, hvor hun har rapporteret adskillige hændelser samt begivenheder i Mellemøsten. Specifikt har hun været stationeret i Pakistan.

I Islamabad har hun hyppigt vist de danske seere hvordan situationen befinder sig, ved at hun på helt tæt hold formår at observere den farlige situation. Siden 2011 har hun for DR været stationeret i Egyptens hovedstad, hvor hun stadig fungerer som en korrespondent.

Siden 2006 har hun skrevet adskillige romaner om forholdene i Mellemøsten, og specifikt Pakistan. Blandt andet har hun skrevet De renes land.