Lydbøger » De sidste timer

Bookbeat (60 dage gratis)

Podimo (30 dage gratis)

De sidste timer Lydbog

4.1/5

Forfatter: Minette Walters

lydbog og e-bog

Introduktion

Er du fan af historier i stil med Downton Abbey? I så fald bør du straks kaste din opmærksomhed over De sidste timer. I denne smukke historie bliver du taget med tilbage til 1348 i England, hvor en katastrofal sygdom spreder sig i landet. Den Sorte Død har gjort sit indtog. Desværre har ingen et svar på, hvorfor den er der, eller hvordan de skal helbrede den.

Som du kan høre i De sidste timer lydbog, kræver det kun en person til at gå imod normen. I denne fortælling er det den venlige Lady Anne. Hun tror nemlig ikke på, at sygdommen er guds straf, som kirken ellers proklamerer højlydt hver dag.

Informationer:

Oplæser: Maria Stokholm
Sprog: Dansk
Kategori: Romaner
Længde: 16 timer og 54 minutter

De sidste timer: Handling

De sidste timer er en imponerende roman, der tager dig med tilbage i tiden. Sammen med de mange bønder og tjenestefolk kan du opleve tiden i 1348, hvor Den Sorte Død spredte sig med overraskende hast gennem befolkningen. Alle klasser i England på den tid blev ramt, og som altid stod kirken klar med en forklaring. Ifølge dem er det Guds straf for at leve syndige liv. Men som i mange andre episke fortællinger kræver det blot en person til at sige fra.

Fortællingen i De sidste timer lydbog præsenterer lytteren for Lady Anne af Develish, som ikke tror på kirkens skyldplacering. I modsætning til mange andre i sin klasse er Lady Anne ganske veluddannet. Dette har givet hende en baggrund til at stå mod mangt og meget. I denne omgang vælger hun at stå imod kirken. Som historien skrider frem, kan du høre, hvilke konsekvenser det kommer til at koste Lady Anne. Du finder De sidste timer lydbog gratis på flere online platforme for lydbøger.

De sidste timer er lige så meget Lady Annes historie, som det er bøndernes historie. For Lady Anne vægter ikke forskel på de folk, som hun forsøger at hjælpe mod den alt for hurtige sygdom. Lady Anne tager mange andre midler i brug end de bønner og bodsgerninger, som kirken bliver ved med at opfordre til.

Det ender selvfølgelig med, at Lady Anne får nye venner i De sidste timer lydbog, men hun må også give afkald andre bekendtskaber. Et af disse inkluderer hendes egen datter. Og alligevel er det de nye venskaber, der åbner hendes øjne og giver plads til nye udfoldelser, som måske kan være med til at redde hendes lille samfund.

Om forfatteren: Minette Walters

De sidste timer er den første bog i serien om Lady Anne og er skrevet af Minette Walters. Det er en overraskende og medrivende fortælling om livet og tiden omkring Den Sorte Død. Hvor der ikke blev taget stilling til, hvilken stilling man havde i livet. Minette Walters blev første gang udgivet i 1992, og siden da har hun skrevet et væld af spændende romaner. Dette er den første i hendes nye serie, som du kan høre på alle streamingplatforme. De sidste timer lydbog gratis garanterer flere timers underholdning for enhver lytter.

Historien om Lady Anne forsætter i Skæbnetimen, der forsætter, hvor historien slap i De sidste timer. Dette er historien til folk, der godt kan lide episke fortællinger med afsæt i virkeligheden fra tidernes morgen.