Lydbøger » De siger jeg er psykopat

Bookbeat (60 dage gratis)

Mofibo (30 dage gratis)

De siger jeg er psykopat Lydbog

4.1/5

Forfatter: Kristina Antivakis & Tine Wøbbe

lydbog og e-bog

Introduktion

Der findes psykopater i alle typer af samfundslag. Vi kan både finde dem i fængslerne og på offentlig forsørgelse, men også i høje chefstillinger og i almindelige jobs.

Vi gør os alle forestillinger om, hvordan en psykopat er. Det er dog de færreste af os, der i bund og grund ved, hvad det egentlig vil sige at være psykopat.

I De siger jeg er psykopat lydbog, kan du høre om, hvem disse mennesker med dyssociale personlighedsstrukturer i virkeligheden er.

Lyt til De siger jeg er psykopat lydbog gratis og få afklaret én gang for alle, hvad det vil sige at være psykopat.

Informationer:

Oplæser: Klara Witt, Mads Hjulmand & Helle Bøgeskov
Sprog: Dansk
Kategori: Faglitteratur
Længde: 6 timer og 5 minutter

De siger jeg er psykopat: Handling

Ordet ”psykopat” er et ord, som vi ofte bruger i flæng. Vi gør os dog ikke bekendt med, hvad betegnelsen egentlig vil sige.

Når du lytter til De siger jeg er psykopat lydbog, vil du høre om to kvinder og fire mænd. Disse personer har alle dyssociale personlighedsstrukturer og går under betegnelsen ”psykopater”.

Du vil få et unikt indblik i en verden som psykopat. Vi hører blandt andet om, hvordan de seks personer til tider kan have en voldsom vrede. En vrede, som de kan have svært ved at styre.

Derudover hører vi om, hvordan personerne kan have svært ved at forstå andre menneskers følelser. De har også ofte svært ved at følge samfundets regler og love.

Alle de seks psykopater, som vi møder i De siger jeg er psykopat lydbog, færdes iblandt os andre i samfundet. Nogle af dem har domme bag sig, men langt fra dem alle.

Du kan lytte til De siger jeg er psykopat lydbog gratis og få et dybere indblik i psykopati. Du vil blandt andet lære, hvad der skaber en psykopat og hvad der går bag om psykopaters handlinger og deres syn på verden.

Om forfatteren: Kristina Antivakis & Tine Wøbbe

De siger jeg er psykopat er skrevet af Tinne Wøbbe i samarbejde med Kristina Antivakis.

Kristina Antivakis er en forfatter og journalist, der specialiserer sig i retspsykiatri og kriminalsager.

Tinne Wøbbe arbejder som chef- og retspsykolog og er en af vores førende eksperter, når det kommer til psykopati.

Ved at lytte til De siger jeg er psykopat lydbog, kan du derfor få en kombination af en eksperts og psykopaters fortællinger om livet med dyssociale personligshedsstrukturer.