Lydbøger » De smukkeste

Bookbeat (60 dage gratis)

Mofibo (30 dage gratis)

De smukkeste Lydbog

4/5

Forfatter: Karin Slaughter

lydbog og e-bog

Introduktion

Du kan høre De smukkeste lydbog gratis på Mofibo.

Romanen De smukkeste er skrevet af den kvindelige amerikanske forfatter Karin Slaughter. Karin Slaughter er en kendt figur inden for litteraturen på den internationale scene. Hendes værker er oversat til 30 forskellige sprog, og hun har solgt over 35 millioner bøger. En del af hendes værker indgår desuden i fangende samt interessante serier.

I De smukkeste lydbog følger man den centrale person Claire. Hun lever et helt almindeligt liv og har en helt normal hverdag. Eller dette er hvad hun fejlagtigt troede på. Hun tror desuden at hendes familie samt venner er uheldige. Nogle mennesker har små hvide løgne, mens andre har meget dystre løgne i forhold til andre.

Hendes søster er sporløst forsvundet, og hendes mand er dræbt i koldt blod. Hun beslutter sig for at grave ned i sagerne. Her opdager hun noget meget dystert. Man kan med fordel lytte til De smukkeste lydbog gratis.

Informationer:

Oplæser: Susanne Storm
Sprog: Dansk
Kategori: Krimier
Længde: 16 timer og 2 minutter

De smukkeste: Handling

Romanen De smukkeste er skrevet af den amerikanske kvindelige forfatter Karin Slaughter. Karin Slaughter er en international kendt forfatter, og hun har solgt mere end 35 millioner eksemplarer af sine værker i over 30 forskellige sprog. Værkerne hun skriver, hører under serier, og De smukkeste hører ikke under de to mest kendte serier.

De smukkeste er en roman der specifikt hører under den kriminelle genre. Værket er også en psykologisk thriller, der formår at fange læseren fra start til slut. Man kan med fordel lytte til De smukkeste lydbog gratis.

I De smukkeste lydbog følger man den centrale figur Claire. Claire er en helt almindelig kvinde med et helt almindeligt liv. Eller dette er hvad hun i længere tid havde bildt sig selv ind og troet på. Hendes omgangskreds var dog ikke helt normal, og hun levede faktisk i en løgn. Alle omkring hende løj, og hun var blot en del af deres skuespil. Alle mennesker har løgne, men nogle menneskers løgne er mere grufulde end andres.

I De smukkeste lydbog hører man mere til Claires liv og venner samt familie. Claire tror at hendes venner og familie er meget uheldige, i forhold til andre familier og grupper af venner. Claires søster er eksempelvis sporløst forsvundet, og det ser ud til at ingen har evnerne til at opklare sagen. Manden som Claire var gift med, ender også med at blive myrdet i koldt blod. Hun har fået nok og hun begynder at grave dybere ned i sagerne.

Man kan med fordel lytte til De smukkeste lydbog gratis, hvor man hører mere om hendes optegnelser. Her opdager hun, at hun har levet en løgn. Hendes mand var ikke hvem hun troede han var, og hendes søsters forsvunden er værre end forventet. Dette kan man høre mere om i De smukkeste lydbog.

Om forfatteren: Karin Slaughter

Født i år 1971 er Karin Slaughter. Karin Slaughter er en amerikansk forfatter, der skriver værker inden for krimigenren. Forfatteren har i en tidlig periode i sit forfatterskab formået at opnå positiv ros hos læsere samt anmeldere på et internationalt plan.

Hun debuterede med en roman i 2001, hvilket hed Mord for øje. Dette var bogen der fik gang i hjulene og bragte hende ind på den internationale scene for litteratur. Værket er eksempelvis blevet oversat til over 30 adskillelige sprog, og hun har solgt omkring 35 millioner eksemplarer af sine værker. Mange af forfatterens bøger indgår desuden i fangende serier.

Hun har desuden modtaget priser samt nomineringer for hendes værker. Hun har eksempelvis været nomineret til prisen Edgar Allan Poe for sin thrillerroman Mord for øje.