Lydbøger » De stumme piger

Bookbeat (60 dage gratis)

Podimo (30 dage gratis)

De stumme piger Lydbog

4/5

Forfatter: Steffen Jacobsen

lydbog og e-bog

Introduktion

Da der sker et brutalt drab på den dømte voldtægtsforbryder Gordon Nimb, er efterforskeren Tanya Nielsen tvunget til at dykke ned i Nimbs mørke fortid. Listen af mistænkte er lang, fordi foruden de 7 voldtægter at Nimb blev dømt for, pralede han altid om de uopklarede sager. Han omtalte dem altid som “de stumme piger”.

Tanya kan ikke få hjælp af sin overordnede, Jakob Nordsted, da han er sygemeldt. Og hurtigt finder Nordsted også vejen ind på listen over mistænkte. Tanya bliver nødt til at finde frem til de stumme piger, ikke bare for at opklare mordet, men for at rense Nordsted. Du kan lytte til de stumme piger lydbog og finde ud af hvem der står bag mordet.

Informationer:

Oplæser: Jesper Bøllehuus
Sprog: Dansk
Kategori: Krimier
Længde: 8 timer og 37 minutter

De stumme piger: Handling

Bogen de stumme piger starter i den voldtægtsdømte Gordon Nimbs hjem, efter han er blevet løsladt. Han bliver fundet dræbt på brutal vis, men der er ingen spor at finde. Efterforskeren Tanya Nielsen og hendes nye makker, Kadeem Forrashi, arbejder hårdt på at opklare mordet. Nimbs kone, Mila, er ikke meget for at snakke med politiet, og det eneste hun har at byde ind med, er den maskerede mand hun så.

Der er tilsyneladende intet på gerningsstedet som kan hjælpe makkerparret, så de dykker ned i Nimbs fortid, og listen over mistænkte bliver hurtigt lang. De starter med Nimbs ofre, men der er også mange ukendte på listen, da Nimb altid pralede med alle de sager der ikke var opklaret. Så der er bange ukendte kvinder, som også kunne have motiv til at dræbe ham. Så en helt ny efterforskning starter, hvor de leder efter de sidste ofre. Hør de stumme piger lydbog for at se om det lykkes dem at finde frem til ofrene.

Mila vil ikke snakke med politiet, men hun har intet problem i at snakke med pressen om drabet på hendes mand. Hun siger til pressen at hun er overbevist om, at det er en politimand som står bag drabet. Flere og flere spor begynder at pege mod Jakob Nordsted, Tanyas overordnede, og det er nu også en kamp om at få hans navn renset, samtidig med at ofrene skal findes, og mordet skal opklares.

De stumme piger er en voldsomt og barsk bog, som ikke er for sarte sjæle. Bogen er virkelig velskrevet, så hvis man har mod på det er det helt sikkert en bog der er værd at læse, eller høre. Man kan høre de stumme piger lydbog gratis.

Om forfatteren: Steffen Jacobsen

Steffen Jacobsen debuterede med sin første bog i 2008, hvorefter gennembruddet kom i 2013 med bogen Trofæ. Foruden de stumme piger har han skrevet mange andre spændingsromaner, og nogle af hans bøger er endda solgt til filmatisering. Han har udgivet bøger i det meste af Europa, USA og asien, og mange af de udenlandske anmeldere roser hans stil og bøger, og han bliver sammenlignet med mange store forfattere.

Udover hans forfatterkarriere, så læste han medicin, og blev herefter overlæge. Med sin lægefaglige baggrund har han en fordel i forhold til sine krimier, som ofte indeholder spor fra den medicinske verden.