Lydbøger » De syv spirituelle love for succes

Bookbeat (90 dage gratis)

Podimo (30 dage gratis)

De syv spirituelle love for succes Lydbog

4.1/5

Forfatter: Deepak Chopra

lydbog og e-bog

Introduktion

De syv spirituelle love for succes er bogen til dig, som ikke er enig i betragtningen af, at den eneste vej til succes er motivation og hårdt arbejde. Det er blot en af de ting, som Deepak Chopra kommer ind på i De syv spirituelle love for succes, som handler om den mere spirituelle og personlige udvikling for at skabe succes.

De syv spirituelle love for succes er en pionerbog inden for området, der beskæftiger sig med den fine balance, der er mellem mental velstand og hvilke rigdomme det kan lede til. De syv spirituelle love for succes tager sit udgangspunkt i naturen og tvinger dig til at indse, at ikke alle veje til succes stammer fra hårdt og nedslidende arbejde.

Informationer:

Oplæser: Ida Cæcilie Rasmussen
Sprog: Dansk
Kategori: Personlig udvikling
Længde: 2 timer og 2 minutter

De syv spirituelle love for succes: Handling

De syv spirituelle love for succes lydbog tager dig med på en rejse, hvor du meget gerne skulle komme bedre i kontakt med dig selv. Det handler om at finde din bevidsthed, og derigennem åbne op for de muligheder, som du før har følt dig begrænset i.

Deepak Chopra har med De syv spirituelle love for succes lydbog gratis skrevet en bog, der skal ændre på hele dit syn omkring din vej til succes. Chopra formår på få sider at overbevise læseren om, at det ikke alene er hårdt arbejde, der baner vejen til succes. Det er muligt, at du planlægger dig frem til mangt og meget og, at dine ambitioner er skyhøje, men det er ikke det eneste, du har brug for, når du skal få succes på et eller flere områder.

De syv spirituelle love for succes lydbog sætter et helt nyt perspektiv på, hvordan du opnår succes. Det handler om at opnå en helt særlig forståelse for vores sande natur. På den måde kan vi lære at forstå og leve i harmoni på en naturlig måde. Når det sker, vil vi opleve mere tilfredshed, stærkere sundhed og langt mere energi og større entusiasme, for slet ikke at glemme et mere tilfredsstillende forhold til mennesker omkring os. De syv spirituelle love for succes lydbog gratis lover også, at når disse tilstande er opnået, skal der ingen anstrengelser til, før den ønskede materielle velstand indfinder sig helt selv.

De syv spirituelle love for succes lydbog er ikke blot skrevet for at fortælle dig om disse ting, den inkluderer også vejledning i forskellige trin, som skal hjælpe dig til at opnå denne naturlige og rolige sindstilstand for, at du kan opnå en anden succes.

Om forfatteren: Deepak Chopra

Deepak Chopra har indtil videre skrevet mere end 80 forskellige bøger, der dækker alt lige fra fiktion til nonfiktion, som De syv spirituelle love for succes, hvoraf mere end tyve af disse har været på New York Times Bestsellerlisten. 

Chopra bliver i dag betragtet som en stærk og stor pioner, når det gælder menneskets potentiale og derigennem menneskets krop og sind. Han har flere gange ændret flere menneskers syn på, hvordan vi betragter mentalt helbred og blandt andet socialt wellness.

Han er i senere tid blevet udnævnt som en profet inden for alternativ medicin, hvorfor hans bøger også bliver ved med at være så populære. Det er dog kun en håndfuld af hans bøger, som er blevet oversat til dansk. Foruden De syv spirituelle love for succes kan du blandt andet læse Supersund.