Lydbøger » De tavse kvinder

Bookbeat (60 dage gratis)

Mofibo (30 dage gratis)

De tavse kvinder Lydbog

4.4/5

Forfatter: Karin Slaughter

lydbog og e-bog

Introduktion

De tavse kvinder er en dramatisk fortælling, der indledes med en efterforskning af et mord. Det er nemlig ikke særligt lang tid siden, at en indsat i et statsfængsel blev dræbt under et oprør. Efterforskningen går i gang, og der er i første omgang ikke særligt mange spor at gå efter. Det viser sig dog inden længe, at dette skyldes, at ingen fanger siger noget på trods af, at nogen må have set noget.

Det bliver Will Trent fra GBI, der bliver leder af efterforskningen. Inden længe kommer en række foruroligende oplysninger frem, som Trent på håndtere. Inden længe er Trent på sporet af en seriemorder, og der trækkes tråde til en lang række magtfulde personer, der ønsker, at sandheden ikke kommer frem.

Informationer:

Oplæser: Susanne Storm
Sprog: Dansk
Kategori: Krimier
Længde: 19 timer og 41 minutter

De tavse kvinder: Handling

Den populære forfatter Karin Slaughter har med De tavse kvinder skabt en dramatisk fortælling, der tager udgangspunkt i en efterforskning af et drab. De tavse kvinder lydbog fortæller nemlig, at en indsat i et statsfængsel er blevet dræbt under et fangeoprør. I første omgang fortæller De tavse kvinder, at der ikke rigtig er nogen, der ved, hvorfor fangen blev dræbt. Senere i De tavse kvinder lydbog bliver det dog klart, at nogen ved noget, men ingen siger noget.

Lyt til De tavse kvinder lydbog gratis og hør om, hvordan specialagent Will Trent fra GBI bliver den person, der sættes på efterforskningen. De tavse kvinder lydbog fortæller, at han bliver præsenteret for en række foruroligende oplysninger. Der er nemlig en af de indsatte i statsfængslet, der fortæller, at tidligere har været mistænkt for et voldeligt overfald, men det ikke var ham, der i virkeligheden stod bag.

Giv dig i kast med De tavse kvinder og hør om, hvordan denne tidligere sag trækker tråde til det drab, der lige har fundet sted. Will Trent står inden længe over for en sag, der trækker tråde til et korrupt politikorps, og inden længe er hans eget liv i fare. Lyt til De tavse kvinder lydbog gratis og hør om, hvordan Trent graver dybere i sagen og græmmes over, hvad han finder.

Inden længe er Will Trent på sporet af en seriemorder, der i årevis har slået kvinder ihjel. De tavse kvinder er en dramatisk fortælling, hvor der er liv på spil, for Will Trent har lukket op for en sag, som mange magtfulde personer ønsker at begrave.

Om forfatteren: Karin Slaughter

Karin Slaughter er forfatter til De tavse kvinder og blev født i USA. Det var med novellen ”Blindsighted”, at Karin Slaughter debuterede i 2001. Dette værk er i skrivende stund blevet udgivet på mere end 27 forskellige sprog. Det var også for dette værk, at hun blev nomineret til prisen ”Best Thriller Debut”.

I sit forfatterskab har Karin Slaughter i skrivende stund udgivet 18 noveller, der blandt andet tæller De tavse kvinder. Disse noveller har solgt mere end 35 millioner kopier af sine bøger. Værkerne er blevet udgivet på 37 sprog og debuterede som den bedst sælgende bog i Storbritannien, Tyskland og Holland.