Lydbøger » De usynlige

Bookbeat (90 dage gratis)

Podimo (30 dage gratis)

De usynlige lydbog Lydbog

4.6/5

Forfatter: Lone Theils

lydbog og e-bog

Introduktion

Lyt til De usynlige lydbog og få del i den femte bind i serien om den danske journalist ved navn Nora Sand. Denne serie har tidligere vist sig at være populær og er udkommet i 16 lande, og med De usynlige fortsætter forfatter Lone Theis i samme stil. Nora Sand er i begyndelsen af bogen bosat i London, men hun er taget på ferie i Danmark.

Det er under ferien i Danmark, at Nora Sand bliver vidn til et mord, hvorefter historien for alvor tager fat. Lyt til denne spændende lydbog og hør om, hvordan Sand inden længe finder ud af, at mordet i Danmark har forbindelse til den absolutte magtelite i Storbritannien.

Informationer:

Oplæser: Sara Qvist
Sprog: Dansk
Kategori: Krimier
Længde: 8 timer og 34 minutter

De usynlige: Handling

I De usynlige fortsætter vi med det femte bind i serien, hvor vi følger den danske journalist ved navn Nora Sand, der er bosat i London. Serien har tidligere solgt 100.000 eksemplarer i Danmark og er udkommet i 16 lande.

De usynlige, der er skrevet af Lone Theis, tager sit udgangspunkt under en ferie i Danmark. Det er under denne ferie, at Nora Sand bliver vidne til et drab. Lyt til De usynlige lydbog gratis og hør om, hvordan dette mord har forbindelse til den absolutte elite, der er bosiddende i Storbritannien. Lyt til De usynlige lydbog og hør om, hvordan Nora Sand kommer på sporet af en gruppe mennesker, der har store synder fra fortiden bag sig.

Det viser sig i De usynlige, at de mennesker, som Sand kommer på sporet af, er mennesker, der har masser af penge, magt og indflydelse. Det står klart i De usynlige, at de vil gøre alt for at få hvert eneste problem til at forsvinde, og de har magten og midlerne til at få gjort det. Følg den dramatiske fortælling i De usynlige lydbog og hør om, hvordan Nora Sand inden længe bliver anset som et problem.

Giv dig i kast med De usynlige lydbog gratis og hør om, hvordan Nora Sand bliver nødsaget til at opsøge sit værste mareridt i håbet om at overleve med livet i behold. Der er drama fra start til slut, når man giver sig i kast med De usynlige, der er en del af den populære serie om Nora Sand, der er skrevet af Lone Theis.

Om forfatteren: Lone Theis

Den danske journalist ved navn Lone Theis har skrevet De usynlige. Theis har i mange år været at finde i udlandet, hvor hun har været bosat i London gennem en lang årrække. I denne periode arbejdede hun som fuldtidsforfatter og freelancejournalist. Sidenhen blev hun senere ansat som kommentator på TV2.

Senere hen blev Lone Theis også ansat som korrespondent på Politiken. Sidste skud på stammen er som romanforfatter, hvor Lone Theis udkom med sin første roman ”Pigerne fra Englandsbåden”. Denne debutroman blev inspireret af virkelige hændelser og indeholder fotos af ukendte piger, der forlader Københavns Hovedbanegård, og som senere dukkede op hos en amerikansk seriemorder.