Lydbøger » De utrolige hændelser i kvindecelle 3

Bookbeat (60 dage gratis)

Mofibo (30 dage gratis)

De utrolige hændelser i kvindecelle 3 Lydbog

4.1/5

Forfatter: Kira Jarmysj

lydbog og e-bog

Introduktion

De utrolige hændelser i kvindecelle 3 er en nutidig og ikke mindst gribende fortælling om det styre, som Rusland kæmper hårdt for at opretholde. Det er en fortælling, der sætter fokus på enkelte af de midler, som det magtfulde Rusland gør brug af for at holde sin befolkning på den rette retning. Og det vil selvfølgelig sige den retning, som Rusland har udtænkt for dem.

De utrolige hændelser i kvindecelle 3 er historien om Anja, der er blevet fængslet for at have sagt sin mening. I løbet af hendes tid i arresten følger bogen hende i selskab med de andre kvinder, som hun lærer at kende.

Informationer:

Oplæser: Camilla Qvistgaard Dyssel
Sprog: Dansk
Kategori: Romaner
Længde: 11 timer og 7 minutter

De utrolige hændelser i kvindecelle 3: Handling

De utrolige hændelser i kvindecelle 3 lydbog er historien om et land, der gør brug af beskidte midler for at opretholde deres forskruede orden. Det er en historie om et Rusland, der er blevet fordrejet og korrupt gennem flere års styre, hvor det ikke er tilladt at ytre sin egen mening, som det er i mange andre lande.

Det må historiens hovedperson, Anja, erkende i De utrolige hændelser i kvindecelle 3 lydbog gratis, da hun, efter at have deltage i en demonstration, bliver arresteret. Historien i De utrolige hændelser i kvindecelle 3 lydbog strækker sig over ti dage, hvor Anja befinder sig i den lokale arrest i Moskva. Begivenhederne er så højaktuelle, at det er svært at skelne mellem, hvad der er fiktion, og hvad der kunne være baseret på virkelige hændelser. I løbet af de ti dage lærer Anja en række andre kvinder at kende, som også sidder i den lokale arrest. Hver kvinde kommer fra meget forskellige baggrunde, men deres historier har alle sammen noget tilfælles i De utrolige hændelser i kvindecelle 3 lydbog gratis.

Det er gennem de historier, som Anja får fortalt, om livet der foregår uden for den kolde arrest, at læseren sammen med Anja er i stand til at danne sig et mangfoldigt portræt af samfundet i Rusland. Dertil kan Anjas egne flashbacks tilføje en nuanceret dybde i forståelsen for landet i De utrolige hændelser i kvindecelle 3 lydbog.

Denne fængselsroman tegner et gribende billede af livet i fængslet i Rusland, men der bliver også åbnet op for, hvordan livet er uden for de høje mure i Rusland.

Om forfatteren: Kira Jarmysj

De utrolige hændelser i kvindecelle 3 er den første bog fra Kira Jarmysj. Men hvis populariteten af denne virkelighedstro bog fanger hos publikum, kan vi kun se frem til at læse mere fra Kira Jarmysj.

De utrolige hændelser i kvindecelle 3 er en utrolig historie, som resten af den vestlige verden kun kan forestille sig, mens det desværre er virkelighed for mange andre borgere i Rusland.

I 2022 har resten af verden for alvor fået åbnet øjnene for, hvordan Rusland styrer sit folk med brutalitet og hårde domme, hvilket afspejles i begivenhederne i denne historie, som ligger lige på grænsen mellem fakta og fiktion.