Lydbøger » De voksnes rækker

Bookbeat (90 dage gratis)

Podimo (30 dage gratis)

De voksnes rækker Lydbog

4.6/5

Forfatter: Anna Grue 

lydbog og e-bog

Introduktion

Romanen De voksnes rækker er skrevet af den danske forfatter Anna Grue. Anna Grue er blandt andet kendt som værende en af Danmarks mest læste danske krimiforfattere. De voksnes rækker er en fortsættelse af værket Italiensvej af Anna Grue. Det anbefales derfor, at man har læst Italiensvej, for at få den fulde oplevelse.

Romanen følger Vittoria og Massimo, som kom til Danmark et par år før dette værk tager sted. Værket tager sted i 1964. Vittoria er gift med Ejnar, og de bor på Italiensvej. Vittoria har en veninde, der hedder Conny, som er gift med rejsekongen. Vittoria vidste ikke, at Conny og Ejnar havde haft noget kørende før hun blev gift, og specielt ikke at veninden Conny var blevet gravid. Vittoria har problemer med at blive gravid.

Dette er dog ikke det eneste problem. Lyt til De voksnes rækker lydbog gratis, og find ud af hvad der sker.

Informationer:

Oplæser: Githa Lehrmann
Sprog: Dansk
Kategori: Romaner
Længde: 12 timer og 45 minutter

De voksnes rækker: Handling

Den medrivende roman De voksnes rækker er skrevet af den danske forfatter Anna Grue. Romanen De voksnes rækker foregår i året 1964, specifikt er det i en kendt familie. Denne familie bor på Italiensvej. I De voksnes rækker lydbog vides det, at dette er en efterfølger af værket Italiensvej, som er skrevet af samme forfatter.

Det anbefales derfor, at man har kendskab til Italiensvej, før man lytter til De voksnes rækker lydbog, for at få den fulde oplevelse. Desuden kan man med fordel få De voksnes rækker lydbog gratis.

I De voksnes rækker lydbog møder man den italienskfødte Vittoria, som for et par år siden var kommet til dette land med sin søn Massimo. I De voksnes rækker er Vittoria gift med en læge, som kalder hende for Vita. Sønnen har han adopteret, og Massimo hedder nu Mads. Vita er stedmor for Ejnars børn. De lever som en traditionel kernefamilie. Alt er idyl på overfladen, men under facaden lurer problemerne.

Vittorias utroværdige veninde hedder Conny. Hun er gift med rejsekongen og de bor i et fint kvarter. Vittoria vidste ikke, at Ejnar havde været utro med veninden, før de blev gift. Conny bliver også gravid, imens Vittoria selv har fertilitetsproblemer.

Ejnar har flere problemer at tage sig af, nemlig opdragelsen af hans datter som er teenager, nemlig Helle. Hans ægteskab med Vittoria er også kedeligt. At være voksne er noget Vittoria og Conny nægter at være, de vil nemlig være unge for evigt.

Datteren Helle vil til The Beatles koncert i K. B. Hallen. I De voksnes rækker lydbog følger man denne koncert samt en konfirmationsfest hjemme ved Vittoria og Ejna. På en tur til Rom konfronteres Vittoria med sin fortid. Lyt til De voksnes rækker lydbog gratis for at høre hvad dette er.

Om forfatteren: Anna Grue

Danskeren Anna Grue er født i Danmark år 1957, og hun er en dansk forfatter. Desuden er hun en af Danmarks mest læste forfattere inden for krimigenren. De fleste af hendes værker i hendes forfatterskab inden for krimiserier, handler om en detektiv ved navnet Dan Sommerdahl.

Efter Anna Grue blev student, blev startede hun på Skolen for Brugskunst. Efter hun dimitterede, arbejdede hun i mediebranchen, specifikt som layouter. Hun begyndte først med tekstforfatning i 1986, da hun blev ansat hos Christianshavns Reklamebureau, hvor hun blandt andet var tekstforfatter. Året efter blev hun redaktionssekretær redaktør på BT.

I 2005 udgav Anna Grue sin debutroman Noget for Noget. Efterfølgende har hun udgivet flere romaner, men hun har valgt at hun hellere vil fokusere på krimigenren.