Lydbøger » Death Spiral

Bookbeat (60 dage gratis)

Podimo (30 dage gratis)

Death Spiral Lydbog

4.1/5

Forfatter: Jan Larson

lydbog og e-bog

Introduktion

I Death Spiral kommer læseren med på en historie, der runder næsten alle verdenshjørner. Det er en historie om en industri, som visse mennesker mener, at de sidder på magten, mens andre konstant forsøger at få en bid af den portion af kagen. Det er historien om et parforhold, der bliver sat på prøve i nye omgivelser, hvor det hele handler om at tilfredsstille en ny arbejdsgiver i Death Spiral.

Vicki og Luc flytter til Paris, hvor de skal forsøge at starte en ny virksomhed og en ny platform inden for diamantbranchen i Death Spiral. Det lyder umiddelbart som en simpel opgave, men hvad Luc og Vicki hurtigt finder ud af er, at diamantbranchen ikke bare lige er til at bryde ind i som nye børn på legepladsen.

Informationer:

Oplæser: Sara Ullner
Sprog: Dansk
Kategori: Romaner
Længde: 7 timer og 18 minutter

Death Spiral: Handling

I Death Spiral lydbog møder læseren den danske Vicki Salling, som sammen med sin franske kæreste, Luc Legrand, beslutter at flytte til Paris. Det er blandt andet fordi, at Luc har fået nyt arbejde hos en virksomhed, der hedder Indian Gem Stones, og de har en stor opgave til Luc i Paris i Death Spiral lydbog gratis.

I Paris får Luc til opgave at opbygge en ny europæisk platform for Indian Gem Stones, som skal være med til at sikre firmaet en solid platform på det europæiske marked. Inderne bag firmaet går efter et samarbejde med en region i Zimbabwe, hvor nogle af verdens største diamanter siges at oprinde fra. I Death Spiral lydbog gratis bliver det Lucs store job at få denne opgave sat i gang, og det har han minimal tid til at lykkedes med.

Ethvert projekt der vover sig ind i diamantbranchen, bliver betragtet som et angreb på den store del af branchen, som kineserne har sat deres monopol på. Samtidig er det en irritation for alle de indiske konkurrenter, hvorfor projektet er farligt for alle involverede i Death Spiral lydbog.

Det går også hurtigt op for Luc, og han indser alt for sent, at der er farer rundt om alle hjørner i hans nye branche, som tager ham sydpå i Afrika, hvor diamantbranchen har en endnu mere brutal og tumult historie.

Death Spiral lydbog er en hæsblæsende historie om en branche, som meget få mennesker ved noget om, men som alle mennesker finder interessant i den ene eller anden forstand.

Om forfatteren: Jan Larson

Med Death Spiral har Jan Larson skrevet en historie, der tager dig med på en næsten livsfarlig rejse hele jorden rundt. Fra Mumbai i Indien og drabelige forhandlinger, til Paris og skæbnesvangre møder og til Harares barske natur i Zimbabwe.

Death Spiral er ikke Jan Larsons første bog om diamantverden. Han har tidligere skrevet Diamanthandleren, som også tager dig med bag scenen i en verden, som få ved meget om. 

Hvis du er til hæsblæsende historier som Death Spiral, kan du roligt hive fat i en hvilken som helst anden bog fra Jan Larson, der har skrevet over et halvt dusin forskellige bøger om emner, der af visse mennesker bliver betragtet som ukontroversielle.