Lydbøger » Dem der dræber drømme sover aldrig

Bookbeat (90 dage gratis)

Podimo (30 dage gratis)

Dem der dræber drømme sover aldrig Lydbog

4.1/5

Forfatter: Jan Guillou

lydbog og e-bog

Introduktion

Dem der dræber drømme sover aldrig er det ottende bind i romanserien om 1900-tallet, der er skrevet af den svenske forfatter Jan Guillou. Da vi i første omgang træder ind i historien, er årstallet 1972. Det fortælles i Dem der dræber drømme sover aldrig, at der nu er opstået konflikter mellem flere af Europas sikkerhedstjenester.

Midt i alt dette kaos finder vi Eric Letang, der er ansat som fuldmægtig i et berømt advokatfirma. Det er dog ikke alt, som Letangs liv handler om, for i sin fritid er han aktiv på den politiske venstrefløj. Inden længe møder Letang den unge Gertrude, der er at finde på den yderste venstrefløj i et brutalt politisk klima.

Lyt til Dem der dræber drømme sover aldrig og hør om, hvordan Letang kommer dybere og dybere ind på den ekstreme venstrefløj i takt med, at følelserne for Gertrude vokser.

Informationer:

Oplæser: Paul Becker
Sprog: Dansk
Kategori: Romaner
Længde: 13 timer og 58 minutter

Dem der dræber drømme sover aldrig: Handling

Dem der dræber drømme sover aldrig, der er skrevet af den populære svenske forfatter Jan Guillou, er det ottende bind i forfatterens romanserie om 1900-tallet. Hvis du foretrækker lydbøger, så kan du lytte til Dem der dræber drømme sover aldrig lydbog gratis. Dem der dræber drømme sover aldrig lydbog er på dansk oplæst af den prisbelønnede Paul Becker, der tidligere har lagt stemme til en lang række andre værker på dansk.

Lyt til Dem der dræber drømme sover aldrig lydbog gratis og hør med, når vi kommer ind i historien i 1972. Det fortælles, at den venstreradikale bølge, der blomstrede op i 1968, er meget idyllisk i forhold til den krig, der er opstået mellem flere af Europas sikkerhedstjenester. Det er her, at vi bliver introduceret til Eric Letang, der på dette tidspunkt er ansat som fuldmægtig i Henning Sjöstrands berømte advokatfirma.

Få mulighed for at give dig i kast med Dem der dræber drømme sover aldrig lydbog og hør om, hvordan Letang om aftenen og i weekenderne også er aktiv på venstrefløjen. Det er også her, at vi finder Letangs store kærlighed, Getrude, der er at finde i et brutalt politisk klima. Lyt til Dem der dræber drømme sover aldrig lydbog og hør om, hvordan Gertrude opleve, at flere og flere af hendes venner ender i fængsel.

Senere i Dem der dræber drømme sover aldrig føres historien videre til Sverige, hvor en række hemmelige agenter har til formål at fremprovokere en voldelig reaktion fra venstrefløjen. Følg med i Dem der dræber drømme sover aldrig og find ud af, hvordan dette udspiller sig.

Om forfatteren: Jan Guillou

Jan Oskar Sverre Lucien Henri Guillou er en svensk forfatter, der er kendt for flere værker, hvor Dem der dræber drømme sover aldrig er et af dem. Det var dog som journalist, hvor han beskæftigede sig med kritisk journalistik, at han for første gang debuterede. Et eksempel på dette er Guillous arbejde sammen med Peter Bratt, hvor de afdækkede overvågninger af venstreradikale i Sverige.

Udover Dem der dræber drømme sover aldrig har Jan Guillou udgivet flere historiske romaner, hvor han skriver om middelalderen og tempelriddere. Derudover har han også skrevet flere romaner, som blandt andet handler om det svenske kongehus historie. Dette værk er landet på flere bestsellerlister rundt omkring i flere lande.