Lydbøger » Dem jeg elsker elsker jeg

Bookbeat (60 dage gratis)

Podimo (30 dage gratis)

Dem jeg elsker elsker jeg Lydbog

4.4/5

Forfatter: Ralf Christensen & Simon Lund

lydbog og e-bog

Introduktion

Hvis man er vokset op i 80’erne med radio og TV, er der en stemme, der går igen, og som langt de fleste med lethed kan genkende. Kim Schumacher var en fast del af den danske mediescene i en sådan grad, at alle danskere næsten følte, at de kendte ham. I Dem jeg elsker elsker jeg er det Kim Schumachers tur til at fortælle sin historie fremfor alle andres historie.

Det er også første gang, at Kim Schumacher for alvor fortæller sin historie, som dækker flere årtiers arbejde og flere årtiers kamp for, hvad han syntes var det rette på musikscenen i radioen i Danmark.

Informationer:

Oplæser: Janek Lesniak
Sprog: Dansk
Kategori: Biografier
Længde: 16 timer og 2 minutter

Dem jeg elsker elsker jeg: Handling

Dem jeg elsker elsker jeg lydbog er Kim Schumachers ærlige historie om et liv, der blev formet gevaldigt efter et liv i spotlyset. Og dog. For til trods for at Schumacher blev næsten hverdagseje for alle danskere igennem deres radio eller TV, formåede Schumacher at fastholde en meget privat person bag al offentligheden, som han nu fortæller om i Dem jeg elsker elsker jeg lydbog.

I flere år har Kim Schumacher arbejdet som speaker til både radio, filmanmeldelser og TV. Han har været i mediernes søgelys i godt og vel tre lange årtier, men i den tid fastholdt han også sin egen private person uden for mediernes søgelys. Nu fortæller han om den private person, han i så lang tid har holdt skjult, i Dem jeg elsker elsker jeg lydbog gratis. Det er første gang, at Schumachers fulde historie bliver fortalt på den måde.

Dem jeg elsker elsker jeg lydbog tager læseren med helt tilbage til Hellebæk, hvor Schumacher havde sit første møde med et filmstudie tilbage i 60’erne. Herefter begynder hans karriere for alvor at tage fat, og han rejser til New York i 70’erne for at blive en del af punkscenen. Samtidig kæmper han for en seksuel frigørelse sammen med resten af det homoseksuelle miljø, inden han i 80’erne vender hjem til Danmark igen, og bliver til den Kim Schumacher, som hele landet kom til at elske.

Dem jeg elsker elsker jeg lydbog gratis er en personlig fortælling, som er forbundet unægtelig tæt med kulturen, der udvikler og former os alle på tværs af tre årtier. På mange områder kan det siges, at Schumacher var forud for sin tid, men det gjorde ham også i stand til at starte den danske ungdomskultur i flere år.

Om forfatteren: Ralf Christensen & Simon Lund

Dem jeg elsker elsker jeg er Kim Schumachers meget personlige historie, om et farverigt liv, der fandt vej gennem en konstant udviklende kultur. Alligevel fandt Schumacher noget at holde fast i, som var med til at gøre ham til den stemme, som næsten alle danskere kunne genkende i medierne. Til trods for et pulserende liv i mediernes søgelys er Dem jeg elsker elsker jeg første gang, at Schumachers private liv kommer frem i lyset.

Forfatterne Ralf Christensen og Simon Lund er debutanter sammen om bogen Dem jeg elsker elsker jeg, hvor de for alvor graver ned i et liv, som har betydet alverden for mange danskere i deres opvækst.