Lydbøger » Dem vi ikke taler nok om

Bookbeat (60 dage gratis)

Podimo (30 dage gratis)

Dem vi ikke taler nok om Lydbog

4.1/5

Forfatter: Louise Schelde Frederiksen

lydbog og e-bog

Introduktion

Dem vi ikke taler om er bogen til alle, der har haft det mere end svært med at komme gennem et system, der bare ikke er til fordel for de svage. Det er en bog om, hvordan mistro og manglen på tillid kan være en fast del af hverdagen, når man forsøger at kæmpe med eller mod et system, der på overfladen skal forestille at ville dig det bedste.

Dem vi ikke taler om italesætter alle dem, som bliver skubbet ud til siden i systemet. Det er en lang række af personlige, men ikke mindre sande og tankevækkende historier fra den virkelig verden, og hvordan folk har måtte affinde sig med at blive skubbet til siden.

Informationer:

Oplæser: Mille Bruun Sjøgren
Sprog: Dansk
Kategori: Personlig udvikling
Længde: 4 timer og 55 minutter

Dem vi ikke taler nok om: Handling

Dem vi ikke taler om lydbog handler om de folk i systemet, som enten bliver glemt eller skubbet til siden. Det er fortællinger om folk, der har enormt brug for hjælp fra systemet, men på grund af deres situation får de det sjældent. Det er sande historier om et jobcentersystem, der på overfladen lader til at have alle svarene, men i realiteten er det en helt anden sag. Dem vi ikke taler om lydbog gratis er skrevet sammen med og til alle de personer, der har forsøgt forgæves at få den hjælp, de har behov for i det store system.

Dem vi ikke taler om lydbog fortæller historier om individer og familier, der ikke blot skal kæmpe mod eventuelle sygdomme, men også de store systemer, der skal forsøge at hjælpe dem, men som ender med at gøre situationen værre. For det er langt de færreste i systemet, der har viden eller faglighed til at forholde sig til de individer, der også skal slås med psykiske sygdomme eller fysiske skavanker. Når den slags individer møder op hos systemet, bliver de ofte mødt med mistillid og mistro over deres problemer.

I de fortællinger, som Dem vi ikke taler om lydbog gratis har samlet ind, kan læseren blive rystet over de historier, der afslører, hvordan et hjælpende system kan være lige så afhjælpende og nedværdigende over for den enkelte person. I løbet af Dem vi ikke taler om lydbog kan læseren også læse om de sager, hvor den sidste rest arbejdsdygtighed bliver frarøvet individerne, når de prøver at bede om hjælp i systemet.

Om forfatteren: Louise Schelde Frederiksen

Dem vi ikke taler om er første og eneste bog af Louise Schelde Frederiksen, der tager fat på et ømtåleligt emne, som mange danskere ved findes, men de ved heller ikke, hvordan eller hvad de skal stille op med det.

Formålet bag Dem vi ikke taler om er, at menneskeligheden skal tilbage i det daglige system. Fornuften skal erstatte mistilliden, og det kræver et stykke arbejde fra alles side. Der skal undersøges de enkelte sagsbehandlinger, og der skal effektiviseres på et system, som de fleste mener virker, men hvor realiteten er en anden. I sidste ende handler det om, at værdigheden skal være en del af beskæftigelsesområdet, hvilke desværre har været modsat i mange år.