Lydbøger » Den anden dødssynd

Bookbeat (90 dage gratis)

Podimo (30 dage gratis)

Den anden dødssynd Lydbog

4.3/5

Forfatter: Jan Guillou

lydbog og e-bog

Introduktion

Med Den anden dødssynd, der er skrevet af den svenske forfatter Jan Guillou, får vi som læser nu del i det niende bind i den populære romanserie ”Det Store Århundrede”. Ligesom de forrige bind følger vi familien Lauritzen, men det er nu en ny generation, der er i fokus. Historien tager sit udgangspunkt i år 1980, og hos familien Lauritzen er grådigheden nu større end nogensinde.

Giv dig i kast med det spændende niende bind og hør om alt fra grådighed, ejendomsspekulation, mord og drama. Følg med denne i denne spændende fortælling og find ud af, hvordan det hele udspiller sig for den nye generation.

Informationer:

Oplæser: Paul Becker
Sprog: Dansk
Kategori: Romaner
Længde: 12 timer og 35 minutter

Den anden dødssynd: Handling

Lyt til Den anden dødssynd lydbog gratis og få del i det niende bind i den spændende romanserie ved navn Det Store Århundrede, der er skrevet af Jan Guillou.

Med Den anden dødssynd, der er skrevet af den populære forfatter Jan Guillou, får vi del i en spændende historie, der tager sit udgangspunkt i år 1980. Det fortælles i Den anden dødssynd lydbog, at vi befinder os i grådighedens årti. Den anden dødssynd introducerer os nu til en ny generation af familien Lauritzen, der ligesom den forrige generation er involveret i ejendomsspekulation. Det fortælles i Den anden dødssynd, at den nye generation skovler penge ind, og grådigheden stiger.

Den anden dødssynd introducerer os til Eric Letang, der har startet et advokatfirma. Den anden dødssynd lydbog fortæller, at firmaet er under et voldsomt pres, for der bliver rejst stribevis af incest- og terrorsager. Faktisk fortælles det i Den anden dødssynd lydbog, at der er mere voldsomt, end det har været tilfældet tidligere, og stribevis af uskyldige mennesker bliver dømt.

Lyt til Den anden dødssynd lydbog gratis og hør om, hvordan det hele kulminerer, da der sker et mord på landets statsminister ved navn Olof Palme. Giv dig i kast med den spændende fortælling i Den anden dødssynd og hør om, hvordan den dramatiske fortælling udspiller sig efter mordet på statsministeren.

Jan Guillou fortsætter i Den anden dødssynd i samme spor, som de tidligere bind i serien. Der er garanti for en spændende fortælling, hvis man giver sig i kast med Den anden dødssynd. Følg med og se, hvordan det hele udspiller sig.

Om forfatteren: Jan Guillou

Den svenske forfatter Jan Guillou er blandt en af de mest markante skikkelser på den litterære scene. Han har blandt andet skrevet flere historiske værker såsom middelaldertriologien om tempelridderen ved navn Arn. Dette værk har været at finde som fast inventar på diverse bestsellerlister i en lang række lande.

I sit forfatterskab er han bedst kendt for sin bogserie, der handler om den svenske agent ved navn Carl Hamilton. Denne serie har vist sig at være så populær, at der senere er udviklet en TV-serie på baggrund af den. Denne serie er blandt andet blevet vist i Danmark, Norge og Sverige.