Lydbøger » Den barmhjertige samaritaner

Bookbeat (90 dage gratis)

Podimo (30 dage gratis)

Den barmhjertige samaritaner Lydbog

4.1/5

Forfatter: Cilla og Rolf Börjlind

lydbog og e-bog

Introduktion

Den barmhjertige samaritaner bruger virkeligheden mere end andre krimier gør, når Corona-vaccinen bliver en del af en efterforskning. Læseren tages med tilbage til starten på den globale pandemi, og hvordan den fik sin begyndelse i Sverige.

Tom Stilton får et tip om sin tidligere kollega, som tilsyneladende er forsvundet uden, at nogen ved hvorfor. Det er ikke gode nyheder for Tom, og han vælger selv at lede efter Olivia Rönning i Den barmhjertige samaritaner.

Som historien udvikler sig, bliver det hurtigt tydeligt, at flere kræfter er på spil, og Tom må handle hurtigt, hvis han skal redde Olivia, og resten af Sverige fra den globale pandemi.

Informationer:

Oplæser: Grete Tulinius
Sprog: Dansk
Kategori: Krimier
Længde: 10 timer og 14 minutter

Den barmhjertige samaritaner: Handling

Den barmhjertige samaritaner lydbog har sin begyndelse tilbage i december i 2020. Sverige er under en barsk nedlukning, fordi den globale Covid-19 også har fået fast på Sverige. Hele landet venter i spænding på den nyhed, som har været undervejs i det forgangne år. Endelig virker det til, at et lille lys tændes for enden af det hele, da meddelelser begynder at tikke ind. EU har godkendt den første vaccine mod Covid-19, og hele Sverige begynder at ånde lettet op i Den barmhjertige samaritaner lydbog gratis.

Men ikke alle er imponeret over den gode nyhed. Lisa Hedqvist har ikke set sin kollega, Olivia Rönning i mistænksomme mange dage. Lisa drager hurtigt den konklusion, at Olivia er forsvundet og ikke med hendes egen vilje i Den barmhjertige samaritaner lydbog. Den nyhed bringer Lisa videre til Tom Stilton.

I Den barmhjertige samaritaner lydbog gratis har Tom egentlig lukket sig selv i corona-karantæne, men da han hører om Olivias forsvinden, bryder han denne. I selskab med Lisa følger de en række spor, som leder dem til en ensom hytte i udkanten af civilisationen. Til begge deres overraskelse står den i flammer, da de endelig når frem dertil. Det store spørgsmål er, om det forkullede kvindelig, de finder i hytten efterfølgende, kan være Olivia?

Samtidig må Tom og Lisa indse, at ukendte kræfter arbejder hårdt for at spolere leveringen af de nu godkendte coronavacciner. Hænger Olivias forsvinden sammen med denne sabotage i Den barmhjertige samaritaner lydbog? Det må Tom og Lisa kæmpe med tiden for at finde ud af.

Om forfatteren: Cilla og Rolf Börjlind

Cilla og Rolf Börjlind har skabt en virkelig nervepirrende spændingsbog i Den barmhjertige samaritaner. Det har de gjort seks gange før i serien om Olivia Rönning og Tom Stilton, som i skrivende stund er på syv bøger, hvor Den barmhjertige samaritaner er den nyeste til flokken.

Serien startede med Springflod tilbage i 2012, og anmelderne var vilde med den. Det kommer måske ikke som nogen overraskelse, at Cilla og Rolf Börjlind har forfattet en virkelig spændende thriller, eftersom de tidligere har skrevet en stor mængde tv-manuskripter i samme genre. De er sågar blevet kaldt Kongen og Dronningen af skandinavisk krimi.