Lydbøger » Den bedste start på livet

Bookbeat (60 dage gratis)

Mofibo (30 dage gratis)

Den bedste start på livet Lydbog

4.1/5

Forfatter: Sofie Münster

lydbog og e-bog

Introduktion

Alle forældre ønsker Den bedste start på livet for deres børn. Og det er præcis, hvad bogen Den bedste start på livet handler om. Her bliver der set nærmere på børns udvikling, og hvordan vi som forældre på bedste måde kan knytte os til vores børn.

Den bedste start på livet er fyldt med viden og undersøgelser, der er blevet sammensat på tværs af mere end 50 års forskning inden for området. Men det er første gang, at resultaterne for alvor bliver omsat til konkrete råd og øvelser, som du kan tage med i opdragelsen af dit barn.

Den bedste start på livet er en af de vigtigste bøger, du som nybagt forældre bør læse. Det er både til fordel for dig, men især også til fordel for dit barns positive udvikling.

Informationer:

Oplæser: Sofie Münster
Sprog: Dansk
Kategori: Personlig udvikling
Længde: 5 timer og 8 minutter

Den bedste start på livet: Handling

Den bedste start på livet lydbog lægger beviserne på bordet og hiver 50 års forskning frem i lyset. Igennem disse 50 år har forskere og pædagoger fundet frem til, at det vigtigste for børns trivsel og positive udvikling er den afgørende og følelsesmæssige tilknytning til forældrene. Det er en viden, som for mange vil sige sig selv, men som alligevel kan være svært at oversætte i hverdagen. Og den viden er aldrig blevet oversat til direkte metoder for forældrene, som de kan tage i brug i hverdagen, når kæden springer af i et overhedet øjeblik.

Som den første i det danske land, vil Sofie Münster med Den bedste start på livet lydbog gratis præsentere alle forældre til en opdragelse baseret på tilknytning. I Den bedste start på livet lydbog får forældre for første gang en række konkrete eksempler med forslag til, hvordan forældre kan håndtere de enkelte situationer ved at italesætte følelser og på den måde skabe en kontakt. Ved at give plads til følelserne er der også plads til både barn og forældre i den givne situation.

Den bedste start på livet lydbog gratis sætter fokus på mange af de situationer i hverdagen, som med garanti altid er med til at skabe den ene eller den anden konflikt i enhver børnefamilie. Det kan rangere helt fra et simpelt måltid, til når tænderne skal børstes eller, når barnet skal sove om aftenen. Med fokus på tilknytningen til barnet er der ikke længere et stigende behov for hævede stemmer eller sure miner hos den ene eller den anden, som Den bedste start i livet lydbog fokuserer på.

Om forfatteren: Sofie Münster

Sofie Münster er den første danske forfatter, som tager fat på denne tilgangsmåde i opdragelse af børn. Hvilket er underligt, når metoderne i Den bedste start på livet lydbog giver så god mening og lægger op til de bedste forhold mellem voksen og barn. Sofie Münster er ikke nybegynder, når det gælder om opdragelsesmetoder til børn for at skabe de bedste forhold mellem barn og voksen, og for at sørge for de bedste vilkår til barnet. 

Tidligere har hun også skrevet Kærlighed er ikke nok og Klog er noget man øver sig på, begge er bøger, der sætter fokus på barnet, og hvordan vi som forældre kan være de bedste forældre for vores børn. Med Den bedste start på livet får vi hjælp til at lære børn det rigtige uden at skulle føle sig forkerte på noget tidspunkt.