Lydbøger » Den danske bog om Norge

Bookbeat (90 dage gratis)

Podimo (30 dage gratis)

Den danske bog om Norge Lydbog

4.1/5

Forfatter: Kristoffer Flakstad

lydbog og e-bog

Introduktion

Kristoffer Flakstad, der er uddannet inden for nordiske sprog og litteratur, har med Den danske bog om Norge skabt en fortælling, der forsøger at gøre op med nogle af de fordomme, som danskere har om Norge og nordmændene. Flakstad fortæller nemlig, at selvom der i en lang årrække har været en stigende interesse for Norge, så er der blandt danskerne stadig udbredte fordomme.

Lyt til Den danske bog om Norge lydbog gratis og få del i historien om Norge. Det er en fortælling, der tager dig med på en rejse helt fra vikingerne og videre til den populære ungdomsserie SKAM. Lyt til Den danske bog om Norge lydbog og få viden om historie, politik, kultur, religion og mad.

Informationer:

Oplæser: Michael Brostrup
Sprog: Dansk
Kategori: Fakta
Længde: 7 timer og 11 minutter

Den danske bog om Norge: Handling

Den danske bog om Norge er skrevet af Kristoffer Flakstad. Flakstad beskriver i begyndelsen af Den danske bog om Norge, at kulturlivet i Norge blomstrer. Landet er ifølge forfatteren slet ikke til at kende igen, og i Danmark har der i gennem de senere år været en meget stor stigning i interessen for at besøge Norge. Man kan dog høre i Den danske bog om Norge lydbog, at danskerne har masser af fordomme om det norske folk.

Med Den danske bog om Norge forsøger forfatterne at tegne et portræt af vores nabo mod nord. Lyt til Den danske bog om Norge lydbog gratis og hør Flakstad fortælle om det tætte bånd, der eksisterer mellem Norge og Danmark. Indholdet i Den danske bog om Norge bliver en dramatisk rejse helt fra vikingerne og videre til den populære TV-serie ved navn SKAM. Den danske bog om Norge har lidt af det hele, og det er en god fortælling.

Lyt til Den danske bog om Norge lydbog gratis og få et samlet billede af Norge som nation. Den danske bog om Norge tager dig med på en rejse til lokaliteter som Bergen, Finnmark og Utøya. Undervejs i Den danske bog om Norge kan man høre om historie, politik, kultur, religion og mad. Disse historier kombineres med fortællinger om trolde, hekse, søfarere, kongelige og popstjerner.

Er du klar til at lære mere om de fælles bånd mellem Danmark og Norge? Så kan du give dig i kast med Den danske bog om Norge lydbog lige nu.

Om forfatteren: Kristoffer Flakstad

Kristoffer Flakstad står bag værket Den danske bog om Norge. Tidligere i sit liv har han læst nordisk sprog og litteratur på Københavns Universitet og på universitet i Bergen. Derudover har han senere skrevet både artikler, kronikker og analyser om diverse forhold i Norge. Disse skrivelser er udgivet i flere danske medier siden 2003.

I sit forfatterskab har han udover det tidligere omtalte værk også været forfatter på en række andre bøger. Dette tæller blandt andet ”Alis Danmarkshistorie”, der udkom i 2019. Han har også været medforfatter på ”Turen Går Til England & Wales” samt ”Skjoldungen”. CV’et tæller dog også diverse reportager, interviews og analyser.