Lydbøger » Den Danske Borgerkrig 2018-24

Bookbeat (60 dage gratis)

Podimo (30 dage gratis)

Den Danske Borgerkrig 2018-24 Lydbog

4/5

Forfatter: Kaspar Colling Nielsen

lydbog og e-bog

Introduktion

Den Danske Borgerkrig 2018-24 lydbog har haft stor succes, da den sætter vores liv i perspektiv og får os til at reflektere over, hvordan vores velfærdssamfund udvikler sig. Herved får bogen os til at tænke på, om et er denne vej, vi ønsker, at velfærdssamfundet skal udvikle sig fremtidigt.

Det er muligt at høre gratis lydbøger på en af de mange danske lydbogtjenester. Ved at høre bogen som lydbog fremfor at læse den, vil man i højere grad kunne finde tiden til at fordybe sig i bogen. Hør for eksempel bogen, imens du foretager dig andre ting såsom at gå en tur, rydde op eller køre bil. Bogen er meget fængslende, hvorfor det ikke vil være noget problem at holde koncentrationen, selvom man hører bogen fremfor at læse den.

Du kan høre bogen gratis ved at følge instruktionerne her på siden, hvorefter du nemt kan oprette en bruger på lydbogtjenesten. Afmeld dig blot inden prøveperiodens udløb, hvis du ikke ønsker at have medlemskabet til Bookbeat, Chapter, eller Mofibo i længere tid end prøveperioden.

Informationer:

Oplæser: Dan Schlosser
Sprog: Dansk
Kategori: Fantasy & SciFi
Længde: 5 timer og 26 minutter

Bogens handling

Danmark har mellem årene 2018-2024 været i en undtagelsestilstand. Der har været kampe på Københavns Rådhusplads, bankfolk har været meget truet og politikere er blevet halshugget. Denne borgerkrig oplevede en mand på 25 år og i bogen ser denne mand tilbage på livet. Manden er 475 år og rigmand. Han er blevet holdt i live af et stamcelleprogram af højeste teknologi, hvorfor han har kunne leve så længe.

I Den Danske Borgerkrig 2018-24 lydbog fortæller denne rigmand sin historie til sin bedste ven Geoff. Han fortæller, at han angrer nogle af sine handlinger. Han fortæller om, hvordan krisen i starten af 2000 fik danskernes værste sider frem og om, hvordan det danske samfund begyndte at ændre sig.

Befolkningen mistede tilliden og troen på politikerne, der blev sat lighed mellem krig og soldater, bankfolk blev jagtet og afstanden mellem religiøse og etniske grupper blev kun større og større. Derudover begyndte rigdom at være det stort set vigtigste for menneskerne.

Bogen handler også om rigmandens kærlighed og beretninger fra hans eget liv, set i lyset af Danmarkshistorien. Den Danske Borgerkrig 2018-24 lydbog beskriver hvad kriser kan gøre ved et velfærdssamfund som det, vi har i Danmark. Bogen balancerer mellem det absurde og meningsfulde samt det afvigende og normale.