Lydbøger » Den danske sang

Bookbeat (60 dage gratis)

Mofibo (30 dage gratis)

Den danske sang Lydbog

5/5

Forfatter: Rikke Hyldgaard & Phillip Faber

lydbog og e-bog

Introduktion

Phillip Faber og Rikke Hyldgaard har med Den danske sang skabt et værk, der senere er blevet en del af den danske sangskat. De to forfattere fortæller selv, at der ikke findes nogen anden sangskat i verden, der er lige så rig og broget som den danske. Derudover fortælles det i dette værk, at den er i konstant fornyelse.

Få mulighed for at få del i dette værk og lær mere om, hvordan sang kan være med til at knytte mennesker sammen på tværs af eksisterende skel, der findes i det danske samfund. Med Den danske sang kan du derfor få del i de skønne strofer og melodier, der kan skabe fællesskab mellem mennesker.

Informationer:

Oplæser: Phillip Faber
Sprog: Dansk
Kategori: Biografier
Længde: 8 timer og 12 minutter

Den danske sang: Handling

Rikke Hyldgaard og Phillip Faber står bag Den danske sang, og hvis man er mere til lydbøger, så er Den danske sang lydbog oplæst af Phillip Faber selv. Derudover indeholder Den danske sang lydbog også 20 sange, der er blevet indspillet specielt til denne lydbog.

Lyt til Den danske sang lydbog gratis og få del i historien om den danske sangskat. Det fortælles nemlig i Den danske sang, at Danmark har en enestående sangskat. Forfatterne peger på, at der ikke er andre lande, der har en lige så rig og broget sangskat som den danske, og den bliver konstant fornyet. Forfatterne til Den danske sang fortæller for eksempel, at der senest under Coronakrisen blev en fornyet interesse for sang, hvilket var bidraget til fornyelsen.

Den danske sang fortæller, at sang kan være med til at knytte mennesker sammen på tværs af diverse skel i samfundet. Det er også derfor, at fællessang er noget, som man ofte ser ved diverse arrangementer over hele landet. Lyt til Den danske sang lydbog gratis og få del i de skønne strofer og melodier, der er med til at skabe fællesskab.

Med Den danske sang har komponist og dirigent Phillip Faber skabt en lydbog, der kan være med til at skabe fællesskab og sprede glæde. Faber har selv en stor viden inden for danske sange, og den forsøger at han at give videre til andre mennesker gennem Den danske sang. Lyt til Den danske sang lydbog og få del i denne glædelige bog, der er skabt af Rikke Hyldgaard og Phillip Faber,

Om forfatteren: Rikke Hyldgaard, Phillip Faber

Rikke Hyldgaard og Phillip Faber står bag Den danske sang.

Phillip Faber blev født i Næstved og har været beskæftiget som komponist og dirigent for pigekoret hos DR. Derudover har han også været tidligere barneskuespiller. Derudover har Faber skrevet underlægningsmusikken til TV-serien ”Grænseland”, der blev vist på dansk fjernsyn.

Rikke Hyldgaard blev uddannet som journalist fra Danmarks Journalisthøjskole i 1997 og fik hurtigt ansættelse på Fyens Stiftstidende. Hyldgaard beskriver selv, at hun har haft glæden ved at skrive næsten hele sit liv. Faktisk fik hun allerede sin første skrivemaskine i en alder af 8 år, og sidenhen har hun ikke set sig tilbage.