Lydbøger » Den der dræbte helvedes engle

Bookbeat (60 dage gratis)

Podimo (30 dage gratis)

Den der dræbte helvedes engle Lydbog

4.1/5

Forfatter: Jan Guillou

lydbog og e-bog

Introduktion

Jan Guillou er endelig tilbage med en ny roman, der sætter sin egen karriere på spidsen og ikke er bange for at se nærmere på denne med kritiske øjne. Den der dræbte helvedes engle er fyldt med velkendte personligheder fra Guillous tidligere romaner, hvorfor det angiveligt også vil være mere underholdende, hvis læseren i forvejen kender til Carl Hamilton og andre karakterer fra tidligere historier.

Den der dræbte helvedes engle starter en ny krimiserie, hvor det er karaktererne Hamilton og Ponti, der kommer til at være i centrum. Man skulle tro, at deres pensionisttid skulle være fredfyldt og give dem tid til at slappe af, men sådan skal det ikke være, hvis det står til dem selv.

Informationer:

Oplæser: Paul Becker
Sprog: Dansk
Kategori: Krimier
Længde: 9 timer og 48 minutter

Den der dræbte helvedes engle: Handling

Den der dræbte helvedes engle lydbog er en bog sprængfyldt med referencer til tidligere bøger af forfatteren Jan Guillou. Historien bliver fortalt gennem øjnene på den aldrende Erik Ponti, der må erkende, at karrieren som journalist skal lægges bag ham. Men det afholder ham ikke fra at stikke sin næse i alt, hvad der ikke umiddelbart vedrører ham alligevel i Den der dræbte helvedes engle lydbog gratis.

Sammen med sin tidligere kollega, Carl Hamilton, får de to forvildet sig ud i en kamp mod kriminalitet, som om de aldrig havde forladt deres tidligere poster. Denne gang handler det om kriminalitet, der er yderst ekstrem og velorganiseret, som noget de ikke har set før. Det afholder hverken Ponti eller Hamilton fra at gå aktivt ind i deres egen efterforskning i Den der dræbte helvedes engle lydbog.

Historien bliver fortalt fra Pontis synsvinkel, og læseren skal være forberedt på at få smidt en masse referencer i forbifarten både til tidligere Hamilton fortællinger, men også til nutidigt mediemylder. Hvis læseren har den mindste kendskab til disse, vil historien i Den der dræbte helvedes engle lydbog gratis blive betydeligt bedre med det sarkastiske synspunkt, som Guillou heller ikke er bange for at give sine karakterer.

Man skulle tro, at et samarbejde mellem to pensionister ikke er noget at frygte. Men når det drejer sig om Ponti og Hamilton, der har hver deres karrierer inden for kriminel-efterforskning, vil det være dumt at undervurdere dem.

Og præcis som mange andre historier fra Guillou ender Ponti og Hamilton også med at befinde sig på et eventyr, der på ingen måde er sikkert for dem begge i Den der dræbte helvedes engle lydbog.

Om forfatteren: Jan Guillou

Jan Guillou har skrevet flere forskellige serier, som er spændende på hver deres måde. Nu begynder han på en ny serie, men med velkendte ansigter i Ponti og Hamilton, hvor Den der dræbte helvedes engle er den første bog i serien.

De fleste vil kende Hamilton fra sin egen serie af samme navn, som endte med at strække sig over 12 bøger, før det var på tide at sende Hamilton på pension. Men selv som pensionist kan han ikke holde sig fra at undersøge sager, der ikke vedrører ham. Det kan læseren nu følge med i sammen med Ponti i Den der dræbte helvedes engle.