Lydbøger » Den du elsker

Bookbeat (60 dage gratis)

Podimo (30 dage gratis)

Den du elsker Lydbog

4.4/5

Forfatter: Mari Jungstedt

lydbog og e-bog

Introduktion

For tolvte gang er Mari Jungstedt klar med endnu en opklarende sag med Anders Knutas i centrum i Den du elsker. Han er blevet koblet tæt sammen med Karin Jacobsson, og deres arbejdsforhold har vist sig at være mere end effektivt på tidligere sager.

I Den du elsker må Knutas se sig sat en smule på sidelinjen. Han skal bruge ekstra tid til at komme sig over sin sygemelding, men det afholder ham ikke fra at ville gøre sit arbejde ordentligt. Især da en ejendomsmægler bliver fundet død midt i salget af en stor ejendom, der er kendt for familieproblemer i Den du elsker.

Informationer:

Oplæser: Torben Sekov
Sprog: Dansk
Kategori: Krimier
Længde: 9 timer og 23 minutter

Den du elsker: Handling

Den du elsker lydbog tager Knutas og Jacobsson med på en sag, der kommer til at sætte dem på prøver, de hidtil ikke har været udsat for. Det er midt i april, og foråret har fundet vej til det nordlige Gotland. Men forårsfreden forstyrres brat, da et mord finder sted i Bunges stenbrud. Det er i hvert fald her mordofferet bliver fundet i Den du elsker lydbog gratis. Det tager ikke lang tid for politiet at forbinde mordet med den meget omtalte ejendom ikke langt derfra.

Den unge ejendomsmægler Sanna Widding var i en større proces med at sælge den gamle herregård, der ikke ligger langt væk fra stedet, hvor hendes lig bliver fundet i Den du elsker lydbog.

Som Knutas og Jacobsson begynder at grave i sagen, opdager de hurtigt, at salget af den gamle herregård ikke var nogen nem affære. Måske har det endda noget med Widdings mord at gøre. For den gamle herregård rummer store hemmeligheder, og stærke følelser bliver vakt til live igen, mens hemmeligheder i familien dertil, langsomt begynder at stige til overfladen i Den du elsker lydbog.

Det er en ejendom, der har hemmelige kærlighedsdigte, sin egen lille kirkegård med en smuk udsigt til havet omkring dem, to ukendte forlovelsesringe og en mystisk boltpistol. 

Nu er det op til Knutas at forbinde det hele, og finde frem til et svar midt i den febrilske mordefterforskning. Det skal vise sig at være bare lidt stressende ovenpå den sygemelding, som Knutas lige er vendt tilbage fra. Og Jacobsson indser snart, at de kæmper mod tiden som deres største modstander i Den du elsker lydbog gratis.

Om forfatteren: Mari Jungstedt

Mari Jungstedt har efterhånden fundet en velvirkende formular på en krimihistorie med Knutas i centrum, som formår at holde læserne på tåspidserne fra start til slut. Det har være tilfældet med de første elleve bøger i serien om Anders Knutas, og det er i den grad også tilfældet med Den du elsker, som er den tolvte bog i serien.

Jungstedt har delvis fundet inspiration til sine krimiromaner om Gotland fra sin ægtemand, der selv er fra området. De vender hvert år tilbage til Gotland for at tilbringe deres sommer der. Til daglig bor de ellers i Stockholm, hvor Jungstedt skriver sine fængslende romaner.