Lydbøger » Den eneste ene

Bookbeat (90 dage gratis)

Podimo (30 dage gratis)

Den eneste ene Lydbog

4.1/5

Forfatter: Jørn Lier Horst

lydbog og e-bog

Introduktion

Romanen Den eneste ene er skrevet af den norske forfatter ved navnet Jørn Lier Horst. Forfatteren er en kendt figur i Norge, for at have en del erfaring inden for politiets efterforskning af meget kriminelle samt dystre sager. Han har et forfatterskab, hvor han er kendt for at skrive krimiromaner om William Wisting.

Krimiromanen følger igen den erfarne efterforsker William Wisting under nogle skæbnesvangre sager. Disse to nye sager har nemlig et meget farligt udkom, hvis han ikke udfører sit job korrekt. Der er en sag om en forsvunden sportsperson, hvor hendes omgangskreds holder nogle informationer skjult, men også den anden sag som inkluderer en skovbrand.

Informationer:

Oplæser: Torben Sekov
Sprog: Dansk
Kategori: Krimier
Længde: 8 timer og 49 minutter

Den eneste ene: Handling

Jørn Lier Horsts fjerde bind i William Wisting serien hedder Den eneste ene. Den eneste ene er en krimiroman, som giver læseren en unik samt fangende læseoplevelse, ved at værket er så detaljeret samt begivenhedsrigt. Man kan med fordel lytte til Den eneste ene lydbog gratis.

I Den eneste ene lydbog placeres læseren midt i en hed sommerdag i juli måned, hvor man følger en kvindelig håndboldspiller ved navnet Katja Berg. Desuden hører man i Den eneste ene lydbog, at Katja Berg er på vej til et fitnesscenter for at træne. Dette er det sidste man kender til håndboldspillerens færden, i det at hun sporløst forsvinder herfra.

Ved at lytte til Den eneste ene lydbog hører man også, at der ikke går lang tid før der sker endnu en mystisk samt dyster hændelse. Ikke langt herfra bryder en skov i brand, og brandfolkene kommer hurtigt ud til skoven for at slukke for branden. Her finder de dog noget mystisk. Brandfolkene finder nemlig et forkullet lig af en mand. Men det bizarre ved sagen er, at liget var blevet lænket fast til et stort træ.

Da disse mystiske hændelser præger byen på så kort tid, har politiet brug for erfarne efterforskere. Her bliver William Wisting introduceret til sagen, og tingene tager sig en meget drastisk samt ubehagelig drejning.

I hans efterforskning interviewer han diverse personer i Katjas omgangskreds, og ingen af dem har noget vigtigt at tilføje til efterforskningen. Efterforskeren synes dog at det er underligt, og det lader til at de prøver at skjule noget. Man kan lytte til Den eneste ene lydbog gratis, hvis man vil finde ud af om sagerne bliver løst.

Om forfatteren: Jørn Lier Horst

Jørn Lier Horst er født i 1970 og han er en norsk forfatter. Forfatterens værker er ikke kun kendt i Norge, men værkerne er kendt af adskillige læsere samt anmeldere på den internationale litterære scene. Forfatteren er dog også i Norge kendt for at være en meget eftertragtet samt erfaren politiefterforsker. Hans erfaring som politiefterforsker har formegentligt inspireret mange af hans krimiromaner, hvilket kun er et plus.

Forfatteren anses for at have stået bag en række romaner om en efterforsker ved navnet William Wisting. Disse romaner giver læseren et blik ind i livet som efterforsker, og hvordan disse barske sager kan påvirke dem både fysisk samt psykisk. Blandt andet er Den eneste ene en del af denne serie af romaner.