Lydbøger » Den farlige leg

Bookbeat (90 dage gratis)

Podimo (30 dage gratis)

Den farlige leg Lydbog

4.5/5

Forfatter: Mari Jungstedt

lydbog og e-bog

Introduktion

Mari Jungstedt er tilbage med endnu et bind i krimiserien om Gotland. Den farlige leg er den ottende i serien om de tre kollegaer, Anders Knutas, Karin Jacobsson og Johan Berg. Denne gang får de tre kollegaer en sag, som er yderst mærkværdig. Mest fordi der ikke er tale om et mordoffer denne gang.

I Den farlige leg overlever deres offer, og det gør sagen til en noget andet, end hvad de normalt er vant til.

Knutas må begynde at opklare sagen med andre metoder, end hvad han plejer, hvis han skal opklare sagen og finde forbindelsen mellem to vidt forskellige kvinder, hvis skæbner alligevel lader til at flette sig sammen.

Informationer:

Oplæser: Torben Sekov
Sprog: Dansk
Kategori: Krimier
Længde: 9 timer og 51 minutter

Den farlige leg: Handling

Den farlige leg lydbog handler først og fremmest om to unge kvinder. Den ene lever drømmelivet, mens den anden ønsker at leve drømmelivet. Unge Jenny bliver en dag opdaget, og snart går en ukendt drømt om at blive model i opfyldelse. Væk er gymnasielivet med lektier og lange undervisningstimer. Med kontrakten med et modelagentur blev hendes liv forvandlet, som ved et trylleslag i Den farlige leg lydbog gratis. 

Der går ikke lang tid, før Jenny har opnået stjernestatus og national anerkendelse. Hun bliver hurtigt viklet ind i en glamourøs verden, hvor hun deltager i kendisfester og tjener flere penge, end hun nogensinde kunne have drømt om i Den farlige leg lydbog.

Det er drømmelivet, som Agnes selv drømmer om, men slet ikke kan opnå. Hendes forhold til mad præger alt i hendes liv, mens sorgen og tragedien i hendes familie tærer på hende hver dag. Hende og Jenny er jævnaldrende, men det er umiddelbart også der, sammenligningen stopper i Den farlige leg lydbog gratis.

Det er først for alvor at ulykker begynder at indtræffe, når man tilsyneladende har alt, hvad hjertet kan begære. En dag bliver Jennys kæreste næsten dræbt, og han er så såret, at det næsten er umuligt at få nogen hjælp fra ham til at fange gerningsmanden. Nu bliver det op til Knutas og hans kollegaer at finde forbindelsen mellem drabsforsøget og de to unge kvinder. En eller anden ved mere, end hvad der allerede er blevet sagt. Og nogen lægger planer i det skjulte for begge pigerne i Den farlige leg lydbog.

Om forfatteren: Mari Jungstedt

Mari Jungstedt begyndte sin krimiserie om Gotland med den første bog, Den du ikke ser. Siden da er serien vokset, og Den farlige leg er den ottende i serien. Hele serien strækker sig til og med 15 bøger til dato, hvorfor du har rigeligt at se til, efter du har læst Den farlige leg.

Hver bog er en afsluttende sag, men de tre kollegaer Knutas, Jacobsson og Berg går igen for hver bog. Ved siden af de løbende sager kan læseren følge med i privatlivet for de tre, og hvordan det også kan få konsekvenser af de mange kriminalsager.

Hvis du før har læst bøger af forfattere som for eksempel Camilla Läckberg, kan du rolige begynde på krimibøger fra Mari Jungstedt.