Lydbøger » Den fjerde industrielle revolution

Bookbeat (60 dage gratis)

Mofibo (30 dage gratis)

Den fjerde industrielle revolution Lydbog

4.1/5

Forfatter: Klaus Schwab

lydbog og e-bog

Introduktion

Bogen om fremtidens økonomi Den fjerde industrielle revolution er skrevet af den tyske professor i økonomi Klaus Schwab. Klaus Schwab har en doktorgrad i økonomi, og han har modtaget adskillige æresbeviser for sit betydningsfulde arbejde, der har forbedret den internationale økonomis sammenspil i verden.

Teknologi samt innovation er hovedelementerne for fremtidens økonomi. Hvis alle i samspil benytter den viden, som gives gennem dette værk, kan fremtidens økonomi se god ud for os alle. Teknologien samt innovative ideer har nemlig skabt alt fra 3D-printere til DNA-sekvensering, som gør livet lettere. Men hvordan sikrer man, at økonomien går den rigtige vej? Dette kommer professoren omkring i lydbogen, som du kan lytte til gratis.

Informationer:

Oplæser: Tobias Hertz
Sprog: Dansk
Kategori: Faglitteratur
Længde: 6 timer og 20 minutter

Den fjerde industrielle revolution: Handling

Professor Klaus Schwabs roman Den fjerde industrielle revolution giver læseren en lærerig læseoplevelse, og man får et meget betydningsfyldt indblik ind i verdens nutidige samt fremtidige økonomi. Ved at læse Den fjerde industrielle revolution får læseren nemlig et helt specielt indblik ind i økonomiens verden, baseret ud fra en professor i økonomis beretninger samt observationer. Lyt til Den fjerde industrielle revolution lydbog gratis, hvis du også gerne vil lære mere om samfundsøkonomien.

I Den fjerde industrielle revolution lydbog kan man høre, at forfatteren prøver at skitsere hvordan vi alle kan være med til at skabe en positiv revolution, hvor økonomien udvikles hen imod en god retning. Der er nemlig i Den fjerde industrielle revolution lydbog meget fokus på fremtiden, og hvor vigtig en rolle innovation samt teknologi har for folkets liv. Det gavner ikke kun de rigeste i befolkningen, men det gavner os alle!

Ved at lytte til Den fjerde industrielle revolution lydbog får du som læser et indblik ind i et ellers uset fremtidigt univers. Dette revolutionære værk er nemlig meget mere betydningsfuldt end noget andet vi hidtil har læst. Lydbogen drejer sig nemlig om alt fra kunstig intelligens til 3D-printere.

Disse nye teknologier som verden er beriget med i et 21. århundrede forener nemlig det biologiske med det teknologiske samt det fysiske. Det er eksempelvis her vi ser DNA-sekvensering, 3D-printere og teknologi i vores gadgets eller tøj.

Alle disse teknologier har samme formål, nemlig at gøre livet lettere. Men det skal også pointeres, at der hvor der er et væld af muligheder, er der også en række potentielle risici. Alle disse muligheder efterlader os derfor med mange spørgsmål, hvor man skal være eftertænksom.

Om forfatteren: Klaus Schwab

Klaus Schwab er født i Tyskland i slutningen af 1930’erne, og han er en professor. Han har nemlig en doktorgrad i økonomi.

Professor Klaus Schwab er dog også formanden bag hans grundlagte organisation ved navnet World Economic Forum, hvilket på dansk er Verdens Økonomiske Forum. Denne organisation er et internationalt samarbejde mellem private samt offentlige aktører. Ud over dette skabte han i 1980’erne også Schwab Foundation for Social Entrepreneurship.

For sit arbejde og for at have skabt sådanne store samt betydningsfulde organisationer og platforme, så har han modtaget adskillige æresbeviser, både nationale samt internationale.

Han har også skrevet værker om økonomi, eksempelvis Den fjerde industrielle revolution. Lyt til Den fjerde industrielle revolution lydbog gratis.