Lydbøger » Den fjerde rytter

Bookbeat (60 dage gratis)

Podimo (30 dage gratis)

Den fjerde rytter Lydbog

4.7/5

Forfatter: Jeanette Varberg & Poul Duedahl

lydbog og e-bog

Introduktion

Romanen Den fjerde rytter er skrevet af de to historieeksperter Poul Duedahl og Jeanette Varberg. Forfatterne tager læseren med på en 10.000 år gammel rejse, helt fra stenalderen og frem til nu. Dette værk er en lærerig fortælling om epidemier, og hvordan de har påvirket store dele af verdenshistorien.

Man hører i dette værk om flere epidemier, der har ødelagt imperier og dræbt flere mennesker end alle verdens krige sammenlagt. Her bliver nævnt epidemier fra stenalderen, men også den barske COVID-19 pandemi, som har skabt stor uro samt kaos i samfundet, både økonomisk samt sundhedsmæssigt. Men hvordan overlevede vores forfædre, som også levede under en pandemi? Dette kan du høre i lydbogen gratis.

Informationer:

Oplæser: Githa Lehrmann
Sprog: Dansk
Kategori: Faglitteratur
Længde: 6 timer og 10 minutter

Den fjerde rytter: Handling

Jeanette Varberg har i samarbejde med Poul Duedahl skabt den historiske roman Den fjerde rytter, som formår at være en tankevækkende samt lærerig læseoplevelse. Den fjerde rytter er nemlig et meget relevant værk, som formår at give læseren en lærerig oplevelse, da det omhandler noget i nutidens samfund, men også tilbage til vor forfædres tid. Hvis man gerne vil beriges med denne information, kan man lytte til Den fjerde rytter lydbog gratis.

Ved at lytte til Den fjerde rytter lydbog hører man om infektionssygdomme, og nogle af de største samt mest smitsomme helbredskriser, der har eksisteret i diverse samfund. I Den fjerde rytter lydbog tager forfatterne læseren med på en rejse, som kigger på 2020’erne og 10.000 år tilbage. Her kigger man på de mest udbredte epidemier, som har præget samfundene fra stenalderen og frem til i dag, hvor COVID-19 eksisterer.

Hvis man lytter til Den fjerde rytter lydbog gratis, så får man et indblik ind i COVID-19s rystende påvirkning på vores moderne samfund. Det erfares nemlig i Den fjerde rytter lydbog, at denne epidemi har skabt stor angst samt kaos i samfundet. Men hvordan har tidligere generationer overlevet disse epidemier? Dette kommer værket blandt andet ind på, og du kan lytte til lydbogen gratis.

At leve gennem en global epidemi er ikke et uhørt fænomen. Faktisk har epidemier slået flere personer ihjel, end hvis man sammenlagde alle ofre under alle verdens krige. I lydbogen kan du høre hvordan epidemier har formået at ødelægge imperier, slået millioner af mennesker ihjel, og hvordan de har påvirket mennesker mentalt.

Om forfatteren: Jeanette Varberg & Poul Duedahl

Poul Duedahl er født i 1970’erne, og han er en dansk historiker samt forfatter. Ud over at være en velkendt forfatter i Danmark, så er han en professor på Aalborg Universitetet. Han er dog mest af alt kendt for at skrive om det 19. og 20. århundrede i hans forfatterskab.

Jeanette Varberg er født i slutningen af 1970’erne og hun er en dansk forfatter, arkæolog samt medarbejder hos Nationalmuseet i København. Forfatteren har udgivet mange artikler, men hun har også i samarbejde med andre historikere været med til at skrive historisk faglitteratur. Hun har desuden vundet litterære priser for sine værker. Hun har eksempelvis skrevet Den fjerde rytter sammen med Poul Duedahl.