Lydbøger » Den første sten

Bookbeat (90 dage gratis)

Podimo (30 dage gratis)

Den første sten Lydbog

4.1/5

Forfatter: Carsten Jensen

lydbog og e-bog

Introduktion

Den første sten er en gribende roman om de prøvelser, som krig kan medføre ethvert menneske, der kaster sig ind i de udfordringer, som denne kan bringe med sig. Det er en historie om, hvad det vil sige at være venner, når venskaber bliver udsat for det absolut hårdeste pres i ukendte situationer. 

Den første sten tager læseren med på en rejse fra sikkerheden i Danmark, og til det ukendte og usikre liv i en krigstilstand i Afghanistan. Her har en gruppe danskere meldt sig til at forsvare den sande retfærdighed. Men virkeligheden indhenter dem hurtigt, og det er ikke kun deres liv, der bliver udsat for fare, det er også deres personlige overbevisninger i Den første sten.

Informationer:

Oplæser: Lars Mikkelsen
Sprog: Dansk
Kategori: Romaner
Længde: 22 timer og 45 minutter

Den første sten: Handling

Den første sten lydbog stiller spørgsmålet om, hvordan man bedst muligt skal kunne kende forskellen på, hvad der er godt, og hvad der er ondt? Det er store spørgsmål, som bliver endnu sværere at besvare, så snart situationen bliver presset, og du har mistet overblikket over alle slags moralske pejlemærker i livet. I Den første sten har en gruppe danskere meldt sig til at deltage i krigen, der stadig er i gang i Afghanistan. 

Det er deres fælles behov for en sandfærdig retfærdighed, der har drevet dem til at melde sig til en så ekstrem situation, hvor de også dagligt bliver afprøvet i de mest ekstreme omgivelser. Selv med alverdens træning og forberedelse er der intet, der kunne forberede dem på de situationer, som de pludselig befinder dig i. Som historien udfolder sig i Den første sten lydbog bliver det ikke kun et spørgsmål at klare de uddelegerede missioner. Det bliver også et spørgsmål om overlevelse.

Den første sten lydbog gratis forvirrer læseren og karaktererne om, hvem forfølger hvem. Det skaber et utrygt miljø i situationen, der er nervepirrende for læseren at være vidne til. For midt i kampen om overlevelse skal enhver også kunne skelne, hvem der er ven, og hvem der er fjende. Hvad er virkeligheden, og hvad er den overdrevne fantasi, som hjernen spinder for at overleve i Den første sten lydbog.

Hvor meget mister de udsendte af sig selv i takt med, at mission efter mission dræner deres kræfter, deres indbyrdes loyalitet og venskaber i kampen for retfærdighed i Den første sten lydbog gratis.

Om forfatteren: Carsten Jensen

Carsten Jensen er tilbage med en imponerende fortælling om krig og den uendelig kamp for at få sandheden frem i lyset. Med Den første sten har Carsten Jensen skrevet en roman, der sætter fokus på det pres, som krigen udsætter alle involverede for, når de lever i vilkår, der dagligt udsætter dem for livsfare.

Det er ikke første gang, at Carsten Jensen har imponeret danskerne med en roman, der tager fat på så alvorlige emner. Hans bøger har gjort så stort et indtryk, at han også har vundet De gyldne laurbær. Den kan han blandt andet takke Jeg har set verden begynde for.