Lydbøger » Den forsvundne by

Bookbeat (60 dage gratis)

Podimo (30 dage gratis)

Den forsvundne by Lydbog

4.1/5

Forfatter: Camilla Sten

lydbog og e-bog

Introduktion

Den forsvundne by er en ny spændingsroman, som får hårene til at rejse sig i nakken på dig, mens du læser den. Den forsvundne by er historien om en hel by, der fra den ene dag til den anden pludselig ikke længere eksisterer. Ingen ved, hvad der er sket og flere og flere spørgsmål bliver sat frem i lyset. Men ingen af dem får svar. Flere familier blev ødelagt, og et halvt årti senere er det en begivenhed, som stadig hjemsøger de efterladte.

Det er den trang til at få besvaret sine spørgsmål, som leder Alice til at blive ved med at undersøge sagen på egen hånd i Den forsvundne by.

Informationer:

Oplæser: Grete Tulinius
Sprog: Dansk
Kategori: Krimier
Længde: 9 timer og 46 minutter

Den forsvundne by: Handling

Den forsvundne by lydbog er en medrivende historie om en kvinde, der har i sinde at opklare et mysterium, som ingen har kunne opklare i mere end 50 år. I 1959 i den lille svenske by Silvertjärn forandredes alt fra en dag til den næste. Som dug for solen forsvandt alle beboere i byen, og intet spor blev efterladt tilbage i Den forsvundne by lydbog gratis.

Det eneste, som myndighederne kunne finde efterfølgende, var en død kvinde sammen med et lille nyfødt barn. I mere end 50 år har ingen kunne finde et eneste spor for, hvorfor eller hvordan en hel by kunne forsvinde på den måde. Ingen har besøgt byen siden da heller. Men det vil Alice lave om på nu i Den forsvundne by lydbog.

Alice har bestemt sig for at vække fortiden i sin jagt på sandheden. Alice laver dokumentarfilm, og lige siden hun var barn, har historien om Den forsvundne by haft stor betydning for hende. Som mange andre mistede hun en stor del af sin familie på sin bedstemors side, dengang byen forsvandt.

Nu har Alice besluttet sig for at tage et filmhold med tilbage til den forladte mineby Silvertjärn i jagten på svar i Den forsvundne by lydbog gratis.

Der går ikke lang tid efter deres ankomst, før frygten for det ukendte begynder at sprede sig blandt filmholdet. Det hjælper heller ikke, at mystiske hændelser begynder at ske omkring dem i Den forsvundne by lydbog. Sammenholdet på filmholdet bliver sat på prøve, da de indser, at de langt fra er alene i byen.

Om forfatteren: Camilla Sten

Camilla Sten har tidligere skrevet alt lige fra ungdomsbøger til thrillere, og med Den forsvundne by fastslår hun for alvor sine skriveevner. Til trods for flere udgivelser før Den forsvundne by, er det netop denne, som har slået igennem på den internationale scene og er efterfølgende blevet solgt til oversættelse og udgivelse i knap 20 lande.

Til daglig bor Camilla Sten i Sverige med sin kæreste og deres fælles katte. 

Den forsvundne by er allerede også blevet opkøbt til at blive adapteret af Nordisk Film. Historien om Alice og Den forsvundne by er blevet beskrevet som en kombination af Midsommer og The Blair Witch Project, og er den perfekte spændingsroman for fans deraf.