Lydbøger » Den forsvundne søster

Bookbeat (90 dage gratis)

Podimo (30 dage gratis)

Den forsvundne søster Lydbog

4.5/5

Forfatter: Lucinda Riley

lydbog og e-bog

Introduktion

Seks søstre har levet hvert sit spændende liv. Nu mangler de kun at besvare spørgsmålet om den syvende og forsvundne søster. Den forsvundne søster er historien om de indtil nu seks D’Apliése søstre, som hver har ydet en betydelig indsats for at få deres slægtshistorie frem i lyset. Den forsvundne søster lægger op til at vælte alt deres hårde arbejde på gulvet med det ubesvarede spørgsmål om en ukendt søster.

Med en eneste ledetråd begiver de seks søstre sig afsted på en rejse, der vil tage dem rundt på hele kloden, og som vil ændre deres liv for evigt. Den forsvundne søster er en medrivende historie om kærligheden til sin familie og den styrke, som mange andre kvinder gjorde brug af for flere hundrede år siden, da denne historie virkelig begyndte.

Informationer:

Oplæser: Maria Stokholm
Sprog: Dansk
Kategori: Romaner
Længde: 21 timer og 22 minutter

Den forsvundne søster: Handling

Den forsvundne søster lydbog er den syvende bog i serien om D’Apliése søstrene, der alle er blevet adopteret af Pa Salt, som har navngivet alle seks piger efter de syv stjerner i Plejaderne. Det er først nu, det går op for dem, at de mangler en søster for at færdiggøre deres familiestjernebillede. Problemet er bare, at søstrene har meget få ledetråde til hjælp til at finde denne manglende søster. Det eneste spor de har, er det billede, som familiens advokat giver dem. Det er et billede af en utrolig smuk og unik smaragdring, med form som en stjerne. Foruden billedet af ringen får de også et navn og en adresse, som befinder sig et sted i New Zealand.

Den forsvundne søster lydbog gratis er en slags bindeledshistorie af alle søstrene, som læseren allerede har lært at kende forholdsvis godt. Om det er Maia med en fortid i Brasilien, Ally med en fortid i Norge, Star med en fortid i England, CeCe med en fortid i Australien, Tiggy med en fortid i Spanien eller Electra med en fortid i Kenya, vil læseren elske at følge med søstrene endnu engang i det, de forsøger at samle alle ledetrådene om deres familie sammen.

På den anden side af verden bor CeCe i Australien og som den, der er tættest på den ukendte adresse, får hun æren af at starte undersøgelsen. Den forsvundne søster lydbog gratis bliver et kapløb for søstrene, som drømmer om at kunne samles på det sidste sted, hvor de så deres fars båd. Det bliver en verdensrejse efter en søster, som måske faktisk ikke vil findes i Den forsvundne søster lydbog.

Om forfatteren: Lucinda Riley

Den forsvundne søster lydbog blev den sidste bog, som forfatter Lucinda Riley nåede at skrive inden sin død i sommeren 2021. Hendes karriere startede i teaterverden, hvorfra hun overførte dramaet til sine skrevne bøger. Hvilket må siges at være en solid opskrift på gode bøger, eftersom hendes bøger er blevet oversat til mere end 37 sprog og har solgt mere end 30 millioner eksemplarer på verdensplan.

Den forsvundne søster skulle have været den sidste i serien om den globalt sammensatte familie, men Riley planlagde en ottende og sidste bog, som hun desværre ikke selv kan skrive. Hendes forlag kom senere med en pressemeddelelse, at den sidste bog bliver skrevet med hjælp fra hendes søn.