Lydbøger » Den franske villa

Bookbeat (60 dage gratis)

Mofibo (30 dage gratis)

Den franske villa Lydbog

4.1/5

Forfatter: Jennifer Bohnet

lydbog og e-bog

Introduktion

Den franske villa er en smuk fortælling om, at man altid kan begynde på et nyt liv. Det er historien om at rejse fra sin kendte hverdag i håbet om at finde en ny på den anden side. Den franske villa er historien om Carla, der uden selv at ville det, får vendt sin hverdag på hovedet, da hele hendes familie pludselig finder nye veje i livet.

Den franske villa er også en historie om to kvinder, der overraskende nok finder fortrolighed mellem sig og på den måde finder frem til en ny hverdag i fællesskab og venskab. Den franske villa er endnu en smuk historie fra Jennifer Bohnet, der tager læseren med til Frankrig og forfører læseren med romantikken fra landet.

Informationer:

Oplæser: Grete Tulinius
Sprog: Dansk
Kategori: Romaner
Længde: 8 timer og 49 minutter

Den franske villa: Handling

Den franske villa lydbog handler om at ville begynde forfra i livet. For som man siger, er det aldrig for sent at tage hul på en ny begyndelse. Selv hvis man som Carla Sullivan er på vej snart at blive 50 år gammel. Hun kan kun se til, mens hendes børn begynder at leve deres eget liv, som foregår uden deres mor. I det mindste har hun stadig sin mand i Den franske villa lydbog gratis. Eller det havde hun, indtil den dag han for sidste gang svigter hende. Det seneste svigt bliver også det sidste, som får bægeret til at flyde over for Carla.

Meget bestemt træffer Carla en række valg, hvor hun selv står bag hvert eneste af dem. Hun er målbevidst om at slippe væk fra en hverdag, der på nuværende tidspunkt går i ring, og hun pakker sine tasker hurtigere end antaget. I Den franske villa lydbog rejser Carla til Frankrig, hvor hun har i sinde at besøge sin egen mors barndomshjem. Villa Mimosa har ikke de samme minder, som Carlas eget hjem har.

Da Carla ankommer til Villa Mimosa i Den franske villa lydbog gratis, møder hun en moster, som hun aldrig har haft noget som helst forhold til. Josetta har boet i villaen, så længe hun kan huske. Ganske langsomt begynder de to kvinder at lære hinanden at kende, og for hver dag lærer de hinanden mere og mere at kende, og pludselig begynder de også at dele hemmeligheder i Den franske villa lydbog. Indtil en dag og en stor hemmelighed tvinger Carla til at nærmere på sin fortid og sin kommende fremtid.

Om forfatteren: Jennifer Bohnet

Den franske villa er endnu en smuk historie fra Jennifer Bohnet. Enhver af Bohnets historier forfører dig med smukke historier og karakterer, men mest af alt kærligheden til Frankrig, som skinner igennem hver en side. Den franske villa er en smuk historie om at se sin fortid i øjnene i håbet om at kunne skabe en bedre fremtid. Det er en historie om at erkende din rejse i livet, og hvor den har i sinde at føre dig hen.

Hvis du ikke kan få nok af smukke historier om Frankrig og familiære forhold, der kan skabe problemer, kan du altid fortsætte med en anden bog fra Jennifer Bohnet. Det kunne for eksempel være Vores sommer i Provence eller En fransk affære.