Lydbøger » Den Gyldne Hest

Bookbeat (60 dage gratis)

Mofibo (30 dage gratis)

Den Gyldne Hest Lydbog

4.7/5

Forfatter: Peter Ingemann

lydbog og e-bog

Introduktion

De brune værtshuse er ofte de værste, men de kan også være de bedste. Det er lidt et blandet forhold, som Peter Ingemann har til de brune værtshuse, hvilket han fortæller om i Den gyldne hest.

Den gyldne hest er en mærkværdig kærlighedserklæring til de mange brune bodegaer, der ligger rundt i landet, og som Ingemann i løbet af sit liv har besøgt en del af. Det bliver alligevel også til en del, eftersom han kun var fem år gammel, da han besøgte et for første gang i selskab med sin far. Siden er det blevet til en hel del besøg rundt omkring, hvilket han nu gør tal på i Den gyldne hest.

Informationer:

Oplæser: Peter Ingemann
Sprog: Dansk
Kategori: Biografier
Længde: 4 timer og 45 minutter

Den Gyldne Hest: Handling

Den gyldne hest lydbog er en humoristisk biografi, der fortæller Peter Ingemanns livshistorie på en noget anden måde, end hvad læseren er vant til fra biografier. Der er bestemt plads til humor, når de brune værtshuse bliver gennemgået på godt og ondt, men der er også plads til alvor, når livets store begivenheder kommer på tale i Den gyldne hest lydbog gratis.

Ingemann besøgte et brunt værtshus for første gang som barn i en alder af kun fire eller fem år gammel. Det var i selskab med sin far, der introducerede ham for det brune liv. Som Ingemann voksede op, blev han selv en fast gæst i sine teenageår og senere som voksen på et eller flere af de brune værtshuse rundt i landet. Hans forhold er en sjov blanding mellem had og kærlighed til de brune steder, hvilket han fortæller om i Den gyldne hest lydbog.

Men læseren kan til enhver tid mærke den varme, som Ingemann har lagt i arbejdet med Den gyldne hest lydbog gratis. Selvom der er plads til alvor, skal det heller ikke blive for alvorligt. Lige så meget alvor der er plads til, endnu flere sjofle bemærkninger og usentimentalitet er der også plads til.

Selvom de fleste kender Peter Ingemann fra hans mange roller på tv, skal læseren være klar på at møde en helt anden Ingemann i Den gyldne hest lydbog. Læseren skal være forberedt på, at det kan være svært at skelne mellem virkelighed og fantasi, når først historierne får frit spil blandt de mange oplevelser, som Ingemann ser tilbage på.

Om forfatteren: Peter Ingemann

Langt de fleste danskere kender Peter Ingemann fra det ene eller det andet tv-program igennem mange år. Han fik sat skub i sin karriere som vært for Hammerslag på DR1, og senere har han lavet andre boligprogrammer på TV2. Med Den gyldne hest tager Ingemann fat på et nyt kapitel af sit liv i medierne, hvor han graver i sin egen fortid på en helt anden biografisk måde.

Historierne i Den gyldne hest er fra Ingemanns egen hukommelse, men om det er noget, han selv har oplevet eller blot fået fortalt, det er op til læseren at afgøre undervejs, mens læseren kommer til at kende historien om den mystiske fætter Ingemann.