Lydbøger » Den hemmelige arv

Bookbeat (90 dage gratis)

Podimo (30 dage gratis)

Den hemmelige arv Lydbog

4.7/5

Forfatter: Natasha Lester

lydbog og e-bog

Introduktion

I Den hemmelige arv er den australske modekonservator, Kat Jourdan, er på forretningsrejse i England. Under sit ophold beslutter hun sig dog for at tage på en privat opgave, hvor hun besøger sin nu afdøde bedstemors hus i udkanten af Cornwall.

Lyt til Den hemmelige arv lydbog og hør om, hvordan Jourdan går en højest mærkværdig opdagelse. Imellem bedstemorens ting finder hun nemlig en række unikke Dior-kjoler. Dette bliver startskuddet på en personlig færd, hvor Jourdan forsøger at finde ud af, hvordan de unikke kjoler er endt der.

Kendte Kat Jourdans bedstemor Christian Dior og hans søster Catherine, eller er der en helt anden grund til, at kjolerne er endt der? Lyt til Den hemmelige arv lydbog gratis og følg den spændende fortælling.

Informationer:

Oplæser: Maria Stokholm
Sprog: Dansk
Kategori: Romaner
Længde: 13 timer og 17 minutter

Den hemmelige arv: Handling

Den hemmelige arv er baseret på historien om Christian Dior og søsteren ved navn Catherine. Christian Dior er i dag bedst kendt som modeskaber, mens søsteren, Catherine, var aktiv for den franske modstandsbevægelse under 2. verdenskrig.

I Den hemmelige arv bliver vi introduceret til Kat Jourdan. Jourdan er en australsk modekonversator, der er på besøg i England med sit arbejde. Det fortælles i Den hemmelige arv lydbog, at Jourdan under besøget i England får en privat opgave. Denne opgave bringer Jourdan til et lille hus i udkanten af Cornwall, hvor hendes bedstemor boede. Lyt til Den hemmelige arv lydbog gratis og hør, hvordan Jourdan finder en unik samling af Dior-kjoler i sin bedstemors hus.

Det fortælles i Den hemmelige arv lydbog, at det kommer som en stor overraskelse for Kat Jourdan, at bedstemoren var i besiddelse af denne unikke samling. Faktisk fortælles det i Den hemmelige arv, at hun ikke havde den fjerneste anelse om, at bedstemoren over hovedet var interesseret i den slags. Derfor sætter Kat Jourdan sig for at finde ud af, hvordan denne unikke samling er kommet i bedstemorens besiddelse.

Lyt til Den hemmelige arv lydbog gratis og hør, hvordan Kat Jourdans rejse udvikler sig. Det bliver en rejse, hvor hun støder på de to søstre Skye og Liberty. De to søstre har nemlig en forbindelse til Diors søster, Cahterine, gennem deres fælles arbejde for den franske modstandsbevægelse under 2. verdenskrig.

Der er mange spor at følge, men hvad er forbindelsen til Jourdans bedstemor? Giv dig i kast med Den hemmelige arv og find svarene på, hvorfor den unikke samling er endt i det lille hus i udkanten af Cornwall.

Om forfatteren: Natascha Lester

Forfatter til Den hemmelige arv, Natasha Lester, er tidligere marketingschef for L’Oréal. Senere fandt hun dog ud af, at han havde en stor passion for at skrive. Derfor stoppede hun også sit arbejde inden for skønhedsbranchen for at jage sin drøm om at blive forfatter. Dette er sidenhen blevet til udgivelsen af i alt fem historie romaner.

I skrivende stund er to af disse historiske romaner udkommet på den. Den første udkom i 2020, hvilket var Den franske fotograf. Det var også dette værk, at hun modtog prisen for årets bedste historiske kærlighedsroman. Sidste skud på stammen er Den hemmelige arv.