Lydbøger » Den hemmelige datter

Bookbeat (60 dage gratis)

Podimo (30 dage gratis)

Den hemmelige datter Lydbog

4.1/5

Forfatter: Shilpi Somaya Gowda

lydbog og e-bog

Introduktion

Den hemmelige datter er en hjerteskærende fortælling om den kærlighed, en mor kan føle til sit barn. Det er historien om en kærlighed, som strækker sig over landegrænser og kulturer, for båndet mellem mor og barn er ubrydeligt, uanset hvordan det drejes.

Den hemmelige datter er historien om, hvordan veje pludselig krydses for familier i en søgen for at finde sig selv. Det er en historie om, hvor langt man er villig til at gå for dem man elsker. Den hemmelige datter er en historie om, hvor meget man risikerer at opdage om sig selv, når først man begynder at lede de rigtige steder. Det er historien om tre kvinder, hvis liv bliver hvirvlet ind i hinanden med kærligheden som bindeleddet.

Informationer:

Oplæser: Randi Winther
Sprog: Dansk
Kategori: Romaner
Længde: 11 timer og 16 minutter

Den hemmelige datter: Handling

I Den hemmelige datter lydbog gratis møder vi Somer i Californien. Udadtil lever hun det perfekte liv i sit nye ægteskab og det perfekte arbejde. Alt det smuldrer dog omkring Somer, da hun opdager, at hun ikke selv kan få børn. 

Samtidig i Indien præsenterer Den hemmelige datter lydbog os for Kavita. Kavita er på vej til at føde barn nummer to. Et pigebarn mere som hun ser sig tvunget til at give væk, da traditioner og økonomiske forudsætninger siger, at hun og hendes mand kun har råd til at opfostre én søn. Valget om at give sit andet pigebarn bort, forfølger Kavita resten af hendes liv. Det er til trods for, at hun ved, at det er det bedste for barnet, som får navnet Asha.

For i Den hemmelige datter lydbog ender Asha i Californien hos Somer og hendes mand. Her får hun den barndom, som Kavita end ikke kunne drømme om.

Som årene går og Asha vokser op indser hun, at behovet for at kende sin baggrund aldrig kan forsvinde. Den hemmelige datter lydbog fortæller om Ashas rejse tilbage til Indien for at genforene sig med sine kulturelle rødder. Hun håber at finde sin biologiske mor, men på rejsen dertil finder hun langt mere end hun havde håbet på.

Den hemmelige datter lydbog gratis er en medrivende og dybt rørende fortælling om, hvordan vores valg i livet kan påvirke de mindste ting. Det er et vidnesbyrd om den kærlighed, som forældre aldrig helt kan skære ud af hjertet. Den fremhæver mange kulturelle fordomme og fortæller en historie, som strækker sig ud over kultur og race.

Om forfatteren: Shilpi Somaya Gowda

Den hemmelige datter er Shilpi Somaya Gowdas første roman, som hun blev inspireret til, da hun selv arbejdede som frivillig på et indisk børnehjem en sommer. Det blev starten på, hvad der skulle ende med at blive historien i Den hemmelig datter. Den røg hurtigt ind til at blive en bestseller og er blevet oversat til mere end 30 sprog siden.

Til daglig bor Gowda i Californien med sin mand og deres børn, men hun er opvokset i Toronto, Canada. Alle Gowdas bøger siden hun debuterede med Den hemmelige datter tager fat på et familiesyn på den ene eller den anden måde. Langt de fleste gange kommer hendes inspiration fra sit eget liv, som ender med at blive til endnu en bestsellerroman.