Lydbøger » Den hvide død

Bookbeat (60 dage gratis)

Podimo (30 dage gratis)

Den hvide død Lydbog

4.1/5

Forfatter: Robert Galbraith

lydbog og e-bog

Introduktion

Den hvide død er den fjerde kriminalroman om den tidligere soldat, Cormoran Strike, som nu arbejder som privatdetektiv. Siden hans første rigtige sag, har han været et navn i medierne, hvilket gør det svært at arbejde som privatdetektiv. Ikke desto mindre arbejder ham og Robin Ellacott hver dag for, at de kan løse de sager, som lander på deres bord.

I Den hvide død får Strike et besøg, som bringer ham en sag på bordet, der kommer til at inddrage den politiske del af London. Strike og Ellacott må forsøge at sætte deres anspændte forhold til hinanden til side, til fordel for den unge og plagede mand, Billy, som har en skrækkelig forbrydelse at fortælle om i Den hvide død.

Informationer:

Oplæser: Henrik Hartvig Jørgensen
Sprog: Dansk
Kategori: Krimier
Længde: 21 timer og 1 minutter

Den hvide død: Handling

I Den hvide død lydbog opsøger den unge Billy privatdetektiven Cormoran Strike. Billy har det tydeligvis ikke godt, det står klart ved første møde, men Strike bliver alligevel interesseret i, hvad det er, der bekymrer Billy. Billy fortæller om en forbrydelse, som han var vidne til, da han var barn. Det er en forbrydelse, som lyder for voldsom og brutal til at kunne være sand, og Billys tilstand taget i betragtning er Strike også lidt påpasselig med at tro på hvad som helst i Den hvide død lydbog gratis.

Alligevel sætter historien om forbrydelsen sig fast hos Strike, og han begynder at se nærmere på sagen. Som altid får han hjælp af Robin Ellacott, der tidligere var hans assistent, men nu er blevet forfremmet til at være partner i Strikes mindre privatvirksomhed. Gang på gang har Ellacott bevist sit værd som privatdetektiv, og Strike har lovet at oplære hende som privatdetektiv, når sagerne ikke tager al deres tid i Den hvide død lydbog.

Ellacott begynder langsomt at grave i sandheden omkring Billys historie i Den hvide død lydbog. For hver bid af sandheden hun graver frem, jo mere forvirrende og foruroligende bliver det, eftersom hun bliver ledt gennem mange hemmelige veje i Londons parlament, for til sidst at tage hende og Strike til et skummelt herresæde ude på landet i Den hvide død lydbog gratis.

Foruden den kringlede sag, som Billy bragte til dem, skal Strike og Ellacott også manøvre sig rundt i hver deres privatliv, som hænger mere og mere i trådene, og hver især har mere brug for den anden, end nogen af dem tør indrømme.

Om forfatteren: Robert Galbraith

Robert Galbraith er pseudonymet bag forfatteren J.K. Rowling. Hun nåede knap nok at udgive den første bog om Cormoran Strike, inden det blev lækket, at hun var den egentlige forfatter bag navnet. Alligevel har hun holdt fast i dæknavnet på alle bøgerne om Cormoran Strike.

Den hvide død er den fjerde bog i serien om Strike og Robin, der har et noget mere personligt og til tider anspændt arbejdsforhold end så mange andre. Det er til dels deres personlige udvikling og interagerende forhold, som er med til at fastholde læseren til de klassiske kriminalhistorier, som Strike er med til at løse.