Lydbøger » Den iranske gartner

Bookbeat (90 dage gratis)

Podimo (30 dage gratis)

Den iranske gartner Lydbog

4/5

Forfatter: Bjarne Reuter

lydbog og e-bog

Introduktion

I bogen den iranske gartner foregår handlingen på Rude Slot, hvor et lig er blevet fundet. Liget er den iranske gartner som er ansat på Rude Slot, og han er fundet med et skudhul lige i panden. Det er tydeligt at han er blevet skudt, men af hvem?

Dette lyder slemt nok, men da han blev fundet, fandt man ham med hovedet i en gryde med suppe. Han havde derudover en bh på og sorte latextrusser samt hofteholder. Man finder ud af at det er Arveprins Bernhard der er skyld i gartnerens død, så du kan høre den iranske gartner lydbog for at hører hvad der sker efter denne opdagelse.

Informationer:

Oplæser: Ken Vedsegaard
Sprog: Dansk
Kategori: Romaner
Længde: 8 timer og 48 minutter

Den iranske gartner: Handling

Den iranske gartner er en morbid og satirisk historie som omhandler det meget spøjse drab på Rude Slots gartner. Udover at være en fjollet fortælling på overfladen, så er der lidt mere dybde i det når man kigger nærmere. Reuter har nemlig haft et samfundsanalytisk blik da han skrev bogen, da man undervejs kommer omkring både over-og underdanmark.

Intet emne er for stort eller for småt til at være involveret i lidt satire. Hvis dette lyder som noget for dig, så kan du lytte til den iranske gartner lydbog, og få et godt grin og samtidig en analyse af samfundet. Intet er for fint til at tage lidt pis på, hvilket er forfriskende læsning.

Da liget på den iranske gartner bliver fundet, er det kommissær Stelman som sættes på sagen, men sammen med ham er hans bøvede assistent, Rasmus, og de begge prøver på at dække over forbrydelsen. Dette gør de da det danske monarki kan være i fare, og den diplomatiske forbindelse til Iran.
Gartneren var nemlig involveret i en sexleg med arveprinsen, og det skal helst ikke frem. Arveprinsen bor nemlig på slottet sammen med sin kone, dog selvom deres livsstile ikke helt passer sammen. Arveprinsen er mere til sit eget køn, og under sexlegen er han kommet til at slå den iranske gartner ihjel, hvorefter han efterlod ham med alt det spøjse tøj på.

Hvis du vil finde ud af hvad der sker med arveprinsen efter det kommer frem at han har haft sex med gartneren, så kan du høre den iranske gartner lydbog gratis.

Om forfatteren: Bjarne Reuter

Forfatteren af den iranske gartner er den folkekære Bjarne Reuter. Han er en af de mest låste, og lånte, forfatter på danske biblioteker. Han debuterede med sin første bog tilbage i 1975, og siden da har han vundet et hav af litteraturpriser. Han holder sig ikke til én genre, men har gennem sin karriere som forfatter skrevet i samtlige fiktionsgenre, og indtil videre består hans karriere af ca. 80 bøger, film og teaterstykker.

Bjarne Reuter skriver altid for egen fornøjelses skyld, og når han skriver bøger, så er det aldrig med eventuelle læsere i baghovedet. Det er noget af det magiske ved Reuter. I en periode har han dog også arbejdet med journalistik på en række dagblade.