Lydbøger » Den klare Koran

Bookbeat (90 dage gratis)

Podimo (30 dage gratis)

Den klare Koran Lydbog

3.4/5

Forfatter: Amér Majid

lydbog og e-bog

Introduktion

Giv dig i kast med Den klare Koran eller Den klare Koran lydbog og få del i en fantastisk oversættelse til dansk af islams helligste skrift. Dette er første gang i historien, at Koranen er oversat i sin helhed til et skandinavisk sprog, og du kan med Den klare Koran lydbog lytte til den populære sanger, Isam Bachiri fra Outlandish, læse op af de hellige skrifter.

Koranen blev som så mange gamle skrifter oprindeligt overleveret mundtligt, og denne tradition har man forsøgt at bevare i denne version. Lyt til Den klare Koran lydbog gratis og få del i, hvordan det som tilhører var oprindeligt at lytte til den mundtlige overlevering.

Informationer:

Oplæser: Isam Bachiri
Sprog: Dansk
Kategori: Religion og spiritualitet
Længde: 16 timer og 46 minutter

Den klare Koran: Handling

I Den klare Koran finder vi en oversættelse med tilhørende oplæsning på dansk af islams hellige skrift ved navn Koranen. Den klare Koran markerer første gang, hvor Koranen findes i sin helhed på et skandinavisk sprog. På dansk er Den klare Koran oplæst af Isam Bachiri, som de fleste mennesker kender som medlem af den populære musikgruppe Outlandish. Man har med Den klare Koran forsøgt at oversætte og formidle Koranen på klart og letforståeligt dansk.

Koranen blev oprindeligt formidlet på mundtlig form, og det har man med Den klare Koran forsøgt at videregive. I Den klare Koran lydbog finder man en række åbenbaringer af profeten Muhamad. Dette var åbenbaringer, som Muhamed modtog i løbet af sit liv. Senere blev det reciteret til profetens følgere, men nu findes det ligeledes reciteret i Den klare Koran lydbog. Med Den klare Koran er det meningen, at du kan sætte dig i de tilhørernes sted.

Det var tradition, at tilhørerne lyttede til versenes rytmiske klang og ofte dramatiske historier. I Den klare Koran har man forsøgt at gengive denne karakteristiske stil fyldt med slutrim, rytme og retoriske spørgsmål sammen med det dramatiske indhold. Den karakteristiske stil er måske noget af det, der forårsagede, at netop denne bog er røget direkte til tops på diverse bestsellerlister over digitale bøger.

Lyt til Den klare Koran lydbog gratis og lyt til den karakteristiske auditive stil, mens du hører om de åbenbaringer, som profeten tidligere har reciteret for sine følgere. Det er en interessant fortælling, som du nu kan blive en del af.

Om forfatteren: Amér Majid

Amér Majid står bag værket Den klare Koran, men dette er ikke den eneste titel på CV’et. Majid har nemlig tidligere udgivet det prisbelønnede værk ved navn ”Sendebuddet”. Sendebuddet er en bog, der belyser Islams begyndelse på Den Arabiske Halvø, og som også er blevet taget godt imod af læsere og anmeldere. Dette værk blev udgivet hos Gyldendal i 2004 og modtog Den Muslimske Litteraturpris.

Nu er Amér Majid altså tilbage med endnu en bog, men hvis du er mere til lydbøger, så kan du lytte til Den klare Koran lydbog gratis. Det er en spændende fortælling, der er fortalt på smukkeste vis.