Lydbøger » Den lille prins

Bookbeat (60 dage gratis)

Mofibo (30 dage gratis)

Den lille prins Lydbog

4.6/5

Forfatter: Antoine de Saint-Exupéry

lydbog og e-bog

Introduktion

Hvordan ville et andet væsen, der lige er kommet til Jorden, opfatte os som mennesker? Det får vi Antoine de Saint-Exupérys bud på i Den lille prins. Her ankommer et ungt og ensomt væsen, der omtales som Den lille prins, nemlig til vores planet i søgen efter venner til at udfylde tomrummet.

I Den lille prins lydbog kan du høre om de forskellige typer af mennesket, som Den lille prins møder på sin vej. Hør om alkoholikeren, den enerådige konge og forretningsmanden, og de mange kloge budskaber, der ligger gemt lidt under overfladen.

Du kan lytte til Den lille prins lydbog gratis, og den har det hele – både for børn og voksne.

Informationer:

Oplæser: Frits Helmuth
Sprog: Dansk
Kategori: Børnebøger
Længde: 2 timer og 4 minutter

Den lille prins: Handling

I Den lille prins af Antoine de Saint-Exupéry indledes historien med, at vores fortæller nødlander i Saharaørkenen med sit fly. Her møder fortælleren en ung mand, der omtales som den lille prins.

Herefter følger vi nu fortællingen i Den lille prins lydbog, hvor den lille pris på et tidspunkt beslutter sig for at forlade sin ensomme planet, og det er derfor, at vi møder ham i Saharaørkenen. Dette gjorde han i søgen efter nye venner til at hjælpe med at slippe af med ensomheden.

Den lille prins fortæller, at han som ung nød at holde sin hjemplanet ved navn asteroide B612 fri for baobabtræer. Hjemplaneten er ikke større end et almindeligt hus, og det var muligt at se ikke færre end 44 solnedgange på en enkelt dag. Den lille prins fortæller, at han nød at få tiden til at gå med at rense de små vulkaner, der var spredt rundt omkring.

Det bliver fortalt i Den lille prins lydbog, at han på sin rejse indtil videre har mødt en konge, der var herskesyg, samt en forretningsmand, der var grådig. Derudover har han mødt en drikfældig mand, som blot drak for at glemme sine sorger, men i virkeligheden er flov over det. På baggrund af disse møder fortæller den lille prins, at han er kommet frem til, at mennesker er mærkelige.

Den lille prins er blevet populær på grund af de mange kloge budskaber, som man finder heri. Du kan høre mere om dem i den lille prins lydbog gratis.

Om forfatteren: Antoine de Saint-Exupéry

Antoine de Saint-Exupéry blev født i år 1900 og er blandt andet kendt for eventyret Den lille prins, der udkom på dansk i 1950. Sidenhen har dette værk solgt mere end 250.000 eksemplarer. Det var dog i 1929, at Saint-Exupérys første bog ved navn ”Postflyveren” udkom. Det at flyve var ikke ukendt for forfatteren, da han tidligere havde gjort tjeneste som pilot i den franske hær.

Senere udgav han titler som ”Flyveren i natten”, ”Krigsflyveren” og ”Brev til en general”. Titler som disse vidner om, at Saint-Exupérys forfatterskab inspireres en hel del af den tid, som han tilbragte i den franske hær.