Lydbøger » Den lukkede kiste

Bookbeat (90 dage gratis)

Podimo (30 dage gratis)

Den lukkede kiste Lydbog

3.9/5

Forfatter: Lars Kjaedegaard

lydbog og e-bog

Introduktion

Den lukkede kiste er fjerde bind i serien om Agnes Hillstrøm. Udover dette fjerde bind består serien af titlerne Liget i lyngen, En digters død, Farvel søster, De menneskelige rester, Langt ude i skoven og Jeg finder dig. Du kan få fingrene i Den lukkede kiste lydbog gratis ved at følge vejledningerne her på siden.

Den lukkede kiste lydbog er fjerde bind i Agnes Hillstrøm-serien. Plottet tager sin begyndelse, da den 88-årige Else Berthelsen findes myrdet – på brutal vis. Else var elsket og beundret af sine medmennesker. Så hvorfor skulle den gamle dame lade livet? Et underligt fund leder efterforskningen i en anden retning, og pludselig bliver det hele meget spændende.

Informationer:

Oplæser: Lars Kjaedegaard
Sprog: Dansk
Kategori: Krimier
Længde: 4 timer

Den lukkede kiste: Handling

I Den lukkede kiste følger vi Agnes Hillstrøm og Dennis. Da en 88-årig, vellidt gammel kvinde findes myrdet, går spekulationerne og sladderen. For hvem kunne finde på at myrde en gammel kvinde i hendes egen seng, mens hun ligger og sover? Og så til og med en gammel kvinder, der ingen fjender har.

Den 88-årige Else Berthelsen var en kvinde med overskud, og hun var frivillig på et asylcenter. Else ville sine medmennesker det godt, så hvem kunne finde på at gøre Else ondt? Efterforskerne er på sagen, men da de finder en meget underlig og mildest talk makaber genstand i den dræbtes hus, tager efterforskningen en drejning og bliver lige en tand mere interessant. Agnes Hillstrøm er som altid på sagen.

Efterforskningen tager endnu en uventet drejning, da Else Berthelsens barnebarn ved navn Axel pludselig befinder sig i Danmark igen efter at have været på en længere rejse. Det hele er meget mystisk, men som altid sørger Agnes Hillstrøm for at rede trådene ud. Den lukkede kiste er til dig, der er vild med en god hyggekrimi. Hvis du er vild med lydbøger kan du glæde dig over, at du kan få adgang til Den lukkede kiste lydbog her på siden.

Den lukkede kiste lydbog er oplæst af Lars Kjaedegaard selv, og derfor får du med denne lydbog en unik mulighed for at høre, hvordan forfatteren selv har tænkt dialogen. Du får med denne lydbog hele fire skønne timer i selskab med Lars Kjaedegaard og Agnes Hillstrøm, og vi tør godt love, at du ikke vil fortryde at kaste dig over denne hæsblæsende thriller.

Hvis du er blevet nysgerrig og vil i gang med bogen med det samme, kan du få adgang til Den lukkede kiste lydbog gratis her på siden.

Om forfatteren: Lars Kjaedegaard

Lars Kjaedegaard (født 1955) er en dansk forfatter. Lars Kjaedegaard debuterede som forfatter i 1981 med romanen ”Sidste år”, og siden dengang er det blevet til en lang række romaner. Kjaedegaard har hovedsageligt slået sine folder som forfatter at spændingslitteratur, krimier og thrillere. Udover at være forfatter har Lars Kjaedegaard en akademisk baggrund. Med en kandidatgrad i engelsk og litteraturvidenskab er det ikke så underligt, at Kjaedegaard er blevet en blændende forfatter.

Kjaedegaard har vundet flere priser for sit forfatterskab. Senest i 2007 modtog han Statens Kunstfonds stipendium på 3 år. Den lukkede kiste indgår i den syv bind lange krimiserie om Agnes Hillstrøm, og romanen er fjerde bind i serien. Serien består af titlerne Liget i lyngen, En digters død, Farvel søster, De menneskelige rester, Langt ude i skoven og Jeg finder dig.