Lydbøger » Den mørke engel

Bookbeat (60 dage gratis)

Podimo (30 dage gratis)

Den mørke engel Lydbog

4.1/5

Forfatter: Elly Griffiths

lydbog og e-bog

Introduktion

Den mørke engel er endnu en medrivende krimihistorie fra anmelderroste Elly Griffith.  Læseren får endnu engang lov til at følge med arkæologen Ruth Galloway, som hun bliver hvirvlet ind i det ene drama efter det andet. Denne gang bringer Galloways arbejde hende til Italien, hvor der er brug for hendes hjælp. Eftersom det er flere år siden Galloway har holdt ferie, vælger hun at kombinere turen med et par dage ekstras ferie med en god veninde og sin datter.

Det historiske fund som Galloway skulle hjælpe med at afklare i Den mørke engel, viser sig dog hurtigt at have forbindelser noget tættere til nutiden end først antaget.

Informationer:

Oplæser: Randi Winther
Sprog: Dansk
Kategori: Krimier
Længde: 9 timer og 34 minutter

Den mørke engel: Handling

Den mørke engel lydbog bringer den efterhånden læserkendte Ruth Galloway hele vejen til Italien. Hun er blevet kontaktet af en fjern kollega, Dr. Angelo Morelli, som anmoder om hendes hjælp til et fund, han har gjort. Dybt begravet i en italiensk bjergby, har han fundet nogle knogler, som han har svært ved at identificere i Den mørke engel lydbog gratis. Galloway ser det som en oplagt mulighed for at hjælpe Morelli – og selv holde lidt ferie på turen til Italien. Hun kan ikke huske, hvornår hun sidst har været på ferie, og glæder sig faktisk til at skulle afsted i Den mørke engel.

Sammen med sin datter og nære veninde rejser Galloway afsted til den lille by Castello degli Angeli. Sammen med Morelli tager hun ud for at se på knogleresterne i Den mørke engel lydbog. Galloway ser med det samme, at det er et gammelt gravkammer fra middelalderen. Som hun undersøger knoglerne mere og mere, går det op for hende, at gravkammeret gemmer på en dyster hemmelighed. En hemmelighed der har med Anden verdenskrig og modstandsbevægelsen at gøre, hvilket ikke giver mening for Galloway i Den mørke engel lydbog gratis.

Hun bliver kun endnu mere overrasket og forvirret, da kommissær Harry Nelson dukker op sammen med Galloways gode ven Cathbad. I fællesskab kan de afsløre, at knoglerne også hænger sammen med et mord begået for ganske nylig. Galloway må igen se sig som en del af en mordefterforskning, hun ikke havde bedt om. Og de må alle sammen arbejde hurtigt, før den formodede gerningsmand slår til igen med henblik på at holde hemmelighederne fra fortiden skjult i Den mørke engel lydbog.

Om forfatteren: Elly Griffiths

Elly Griffith fandt inspirationen til sin karakter Ruth Galloway, da hendes mand droppede et job i storbyen for at studere til arkæolog. Dertil kan du tilsætte en tante ved kysten af Norfolk, som altid var glad for at fortælle myter og legender om området til Griffith, der slugte det hele råt.

Serien om Ruth Galloway var ikke hendes første roman, men det var hendes første krimiroman, som også var med til at stabilisere hendes status som forfatter. Hun har faktisk også skrevet et par ungdomsbøger. 

Den mørke engel er den tiende bog i serien om Ruth Galloway, som til dato strækker sig over femten bøger.