Lydbøger » Den niende grav

Bookbeat (60 dage gratis)

Podimo (30 dage gratis)

Den niende grav Lydbog

4.2/5

Forfatter: Stefan Ahnhem

lydbog og e-bog

Introduktion

Den niende grav er en fortælling om en mand og en række valg, der drev ham til at forlade et liv til fordel for et andet. Det er en slags forhistorie for læseren til at lære mere om Fabian Risk og hvilke grundlag, der har været bag mange af hans valg i livet.

Den niende grav er en fortælling om en forsvunden politiker, et magtspil, som ingen tør stå ved, et brutalt mord og hemmeligheder, som mange folk arbejder hårdt for at holde hemmelige.

Den niende grav er den anden bog om Fabian Risk, og historien flyder nærmest frem og tilbage i tiden for at løfte sløret for Fabians fortid, der kommer til at påvirke hans nutid og fremtid.

Informationer:

Oplæser: Jesper Bøllehuus
Sprog: Dansk
Kategori: Krimier
Længde: 18 timer og 5 minutter

Den niende grav: Handling

Den niende grav lydbog begynder på en helt almindelig arbejdsdag i rigsdagen. Her har den svenske justitsminister deltaget i en lang og vedvarende debat det meste af dagen. Da det endelig er på tide at tage hjem, har han ikke overskud til den store presse, som venter på ham. Han vælger derfor at benytte sig af en bagudgang, der nemt åbnes ud til vejen, hvor hans bil holder parkeret i Den niende grav lydbog gratis. Problemet er bare, at det når han aldrig.

Et halvt år senere har man stadig ikke fundet den svenske minister, som tilsyneladende forsvandt i den blå luft. Midt i vinterens barske kulde bliver Fabian Risk kaldt ind for at give sit besyv med på sagen. Det sker i hemmelighed, da ingen ønsker, at hverken den ene eller den anden historie om situationen skal lækkes til pressen i Den niende grav lydbog. Den officielle melding er, at sagen stadig er i gang og politiet leder stadig efter justitsministeren. Men uofficielt famler alle i politiet i blinde blandt ikke eksisterende beviser.

Da først Fabian og kollegaen Malin Rehnberg begynder at grave i sagen, sker der endelig noget. Det er bare ikke den drejning, de havde ønsket sig. De opdager, at tingene ikke altid er, som de ser ud på overfladen. Og de sandheder som har været gemt i alle disse år, dem er der visse folk, der vil gøre alt for at holde under overfladen endnu i Den niende grav lydbog gratis.

En drabssag i København fører pludselig Dunja Hougaard hele vejen til Sverige, da efterforskningen begynder at pege i de retninger i Den niende grav lydbog.

Om forfatteren: Stefan Ahnhem

Stefan Ahnhem har med Den niende grav skrevet en forrygende efterfølger til Offer uden ansigt. Det er ikke så tit, at en efterfølger faktisk også er en forgænger til den eksisterende historie. Men i Den niende grav er det præcis, hvad du får. Det er krimi, der er skruet så godt sammen, at du enkelte steder skal holde tungen lige i munden for at kunne følge med.

Ahnhem har formået at skrive en historie, der udspiller sig på tværs af Skandinavien med flere og flere konspirationsteorier, som Fabian sætter sig for at undersøge i følgeskab med Dunja. Deres historier krydses med fortid og fremtid i den medrivende fortælling i Den niende grav.