Lydbøger » Den nittende ø

Bookbeat (90 dage gratis)

Podimo (30 dage gratis)

Den nittende ø Lydbog

4.5/5

Forfatter: Thomas Bagger

lydbog og e-bog

Introduktion

Thomas Bagger er tilbage med endnu en hæsblæsende krimi om Lucas Stage, der denne gang skal forsøge at opklare en bizar sag på Færøerne i Den nittende ø. 

Sammen med sin kollega bliver han sendt afsted som special hjælp til at opklare en sag på øen, som det lokale politi ikke kan få til at passe sammen, og som lokalsamfundet er desperate for at få en forløsning for. Men som udefrakommende er det svært at få lov til at passe sit arbejde, hvilket Lucas og Sidsel hurtigt indser, da de bliver en del af efterforskningen i Den nittende ø. Men det er ikke grund nok til at få dem til at give op så let.

Informationer:

Oplæser: Janek Lesniak
Sprog: Dansk
Kategori: Romaner
Længde: 11 timer og 16 minutter

Den nittende ø: Handling

Den nittende ø lydbog er anden gang læseren får lov til at komme med på en sag ifølge med Lucas Stage. Denne gang bliver han sendt afsted som en del af Task Force 14. Der er en mystisk sag på Færøerne, som det lokale politi har behov for hjælp til at kunne opklare. Stage får følgeskab af Sidsel Jensen, der skal gøre brug af sine evner som kriminaltekniker for at hjælpe Stage til en forhåbentlig hurtig opklaring i Den nittende ø lydbog gratis.

Men når man er bare en smule excentrisk, som Stage er, er det svært at komme udefra og straks blive godtaget til at løse lokale problemer på denne måde. Sammen med Sidsel får de sin sag for sig med, hvad der virker til at være et religiøst mord af den ene eller anden format i Den nittende ø lydbog.

Fire præster er blevet fundet i en lille lokal kirke. Hver af de fire lig er påklædt i deres officielle ornat, og hvert offer knuger sin egen kniv. De første tanker er straks gået til, at det måtte være et ritualistisk selvmord i fællesskab i Den nittende ø lydbog gratis.

Men som Stage og Sidsel begynder at efterforske sagen, går det op for dem, at der har måtte være en femte person til stede. Det lokale samfund er ikke ligefrem til stor hjælp for de to, men for hvert spor de afdækker, bliver de også mere og mere viklet ind i et netværk af religiøse fanatikere, der kun har et mål for øje i Den nittende ø lydbog.

Om forfatteren: Thomas Bagger

I 2017 slog Thomas Bagger igennem på krimiscenen med sin debutroman, Den permanente. Mere end 40.000 abonnementer lyttede til den på Mofibo. I 2021 udkom han med den første bog i serien om Lucas Stage, og læserne blev overbevist med Manden i tre dele. 

Nu er han tilbage med anden bog om Lucas Stage i Den nittende ø. Denne gang er det en fanatisk religion, der er i centrum, mens Stage og Sidsel Jensen skal forsøge at navigere rundt i det hele for at finde de nødvendige svar i Den nittende ø.

Hvis du er til krimier af Lars Kjædegaard eller Arne Dahl kan du roligt begynde på en Thomas Bagger-krimi.