Lydbøger » Den plantebaserede kost

Bookbeat (60 dage gratis)

Podimo (30 dage gratis)

Den plantebaserede kost Lydbog

4.1/5

Forfatter: Maria Felding & Tobias Schmidt Hansen

lydbog og e-bog

Introduktion

De fleste danskere er godt klar over, at vores kost har en stor indflydelse på vores helbred. Det er dog kun overfladen af sandheden, som der bliver gået i dybden med i Den plantebaserede kost. I flere år har der hersket stor forvirring og interesse for, hvordan kosten kan være med til at ændre på mange ting hos det enkelte menneske. 

Den plantebaserede kost tager fat på medicinske studier, og går i dybden med mange af de vigtige kostmyter og tager fat på mange spørgsmål, der unægtelig altid opstår omkring Den plantebaserede kost. Dette er bogen til dig, som gerne vil blive klogere på plantebaseret kost, og som er klar til at implementere det i hverdagen.

Informationer:

Oplæser: Mikkel Schou
Sprog: Dansk
Kategori: Personlig udvikling
Længde: 12 timer og 4 minutter

Den plantebaserede kost: Handling

Den plantebaserede kost lydbog er en velkendt titel blandt mange. Bogen har tidligere været udgivet, og nu bliver den det igen, fordi den har haft behov for en opdatering. Forskningen inden for plantebaseret kost ændrer sig hele tiden, og det er derfor vigtigt, at bøgerne om emnet også følger med. I Den plantebaserede kost lydbog gratis får du dybdegående kapitler om lige præcis den nye forskning.

De forskellige kapitler dækker alt lige fra den unægtelige sammenhæng mellem din kost og dit helbred, til de mange myter, der gang på gang opstår om en plantebaseret kost. Formålet med Den plantebaserede kost lydbog har altid været at informere danskerne om den basale forståelse for, hvilken kost er den bedste i forhold til de mange forskellige livsstilssygdomme, der findes og udvikles af hvert enkelt individ.

I rigtig mange år har det været et sikkert faktum fra forskningens side, at det er muligt at forebygge mod sygdommene diabetes og hjerte-kar-sygdomme. Det handler bare om at finde den rette sammensætning af plantebaseret kost. Det gør sig gældende for mange andre sygdomme også, hvilket du kan læse mere om i Den plantebaserede kost lydbog.

Den plantebaserede kost lydbog gratis er også en opklarende bog på mange områder. Når der bliver skrevet så mange bøger om emnet, er det ikke overraskende, at der opstår myter og forvirring om det ene eller det andet, når det gælder plantebaseret kost. I Den plantebaserede kost får du svarene på mange af de spørgsmål, der dukker op igen og igen, når det gælder ernæring fra plantebaseret kost. Dertil har bogen også et segment med konkrete opskrifter til at afprøve i eget køkken.

Om forfatteren: Maria Felding & Tobias Schmidt Hansen

Dette er den 2. udgave af Den plantebaserede kost, som siden sin første udgivelse nu er blevet opdateret på de videnskabelige områder. De to forfattere, Maria Felding og Tobias Schmidt Hansen, har begge erfaringen fra hver deres branche i den medicinske verden, som henholdsvis diætist og læge, til at kunne argumentere for sandhederne i Den plantebaserede kost.

Foruden den opdaterede viden på mange områder i bogen, er der også blevet tilføjet nye kapitler. Blandt andet et kapitel om træning i samspil med plantebaseret kost, hvilket mange har ventet på. Opskrifterne er også blevet opdateret og udvidet med flere nye og lækre opskrifter.