Lydbøger » Den røde glente

Bookbeat (90 dage gratis)

Podimo (30 dage gratis)

Den røde glente Lydbog

4.6/5

Forfatter: Elsebeth Egholm

lydbog og e-bog

Introduktion

Elsebeth Egholm har skrevet et væld af kriminalromaner, men nu er hun klar med sin første romantiske spændingsroman. Den røde glente er historien om to personer, der vokser op sammen og forudser en fælles fremtid sammen. Indtil den dag en skæbnesvanger begivenhed rusker op i deres hverdag, og intet er, som det skal være længere.

Den røde glente er historien om Sally og Silas og det venskab, der var på vej til at udvikle sig til noget mere, indtil en enkelt nat satte en stopper for det. Selv efter 25 år er der ingen af dem, der har svarene på, hvad der foregik, eller hvorfor tingene endte, som de gjorde dengang. Tør de grave fortiden op i håb om at finde svar sammen?

Informationer:

Oplæser: Githa Lehrmann
Sprog: Dansk
Kategori: Romaner
Længde: 10 timer og 50 minutter

Den røde glente: Handling

Den røde glente lydbog er en historie om liv og død og ikke mindst kærligheden mellem disse. Det var livets udfordringer, der endte med at skille de to personer fra hinanden. Nu er det døden, der evindeligt bringer dem sammen igen. Spørgsmålet er bare, om kærligheden kan overleve det på tværs af så mange år.

I Den røde glente lydbog gratis vokser Sally og Silas op side om side langt ude på Djursland. For hver dag de ældes, spirer den unge kærlighed mellem dem. De fandt sammen som venner med en fælles interesse for naturens skønhed og en glæde ved at tegne de mange fugle i området i Den røde glente lydbog. Men kærligheden bliver spoleret på en enkelt aften, hvor en mørk handling river deres venskab og begyndende kærlighed i stykker. Der kommer til at gå 25, før de ses igen, og meget kan ske på 25 år for to individer.

I Den røde glente lydbog gratis hvor Sally er blevet voksen, har hun lige mistet sin mand. Hun kan heller ikke engang begrave sin sorg i sit arbejde som jordemoder, fordi hun er skadet på sin ene hånd. Da hun møder Silas igen, er det ikke nemt. Silas er i mellemtiden blevet verdenskendt for sine kunstværker. Med gensynet kan de ikke lade være med at tænke tilbage på den ene nat, der ændrede deres forhold for altid. For hvad skete der? Hvorfor lå Sally nøgen i grøften, da festen sluttede? Hvem af dem kender sandheden, og hvem af dem har løjet i al den tid i Den røde glente lydbog.

Om forfatteren: Elsebeth Egholm

Elsebeth Egholm har mest af alt skrevet kriminalromaner, og mange kender sikkert hendes serie om Dicte, da den også blev filmatiseret til tv. Serien om Dicte strækker sig over ni bøger, og er klart den serie, som de fleste kender hende for.

Den røde glente er en enkeltstående historie fra Egholm, der forsøger sig med en helt anden genre end krimigenren. Det gør den ikke det mindre spændende. Men læseren skal se frem til en anden grad af spænding, der får læseren til at tvivle på alt i løbet af historien i Den røde glente.

Hvis du kan lide krimiforfattere som Anne Holt eller Mari Jungstedt, kan du sagtens kaste dig over en Elsebeth Egholm-bog.