Lydbøger » Den serbiske dansker

Bookbeat (60 dage gratis)

Podimo (30 dage gratis)

Den serbiske dansker Lydbog

4.1/5

Forfatter: Leif Davidsen

lydbog og e-bog

Introduktion

Med Den serbiske dansker, der er skrevet af Leif Davidsen, får vi del i en historie, hvor der er fuldt fart fra starten. Det bliver nemlig fortalt, at en række iranske præster udsender en fatwa med en dusør på 4 millioner amerikanske dollars til den, der kan tage livet af den kendte forfatter Sara Santanda. Ikke længe efter skal selvsamme forfatter til et arrangement i Danmark, hvor politiet derfor stiller talstærkt op.

Hør Den serbiske dansker lydbog og følg den dramatiske historie, hvor de danske myndigheder forsøger at holde forfatterens liv beskyttet. Der går dog ikke længe, før der er nye farer, der truer, for i Serbien har en mand taget imod en kontrakt, der har betydning for forfatterens liv. Lyt til Den serbiske dansker lydbog gratis og følg den dramatiske fortælling.

Informationer:

Oplæser: Henning Palner
Sprog: Dansk
Kategori: Krimier
Længde: 10 timer og 56 minutter

Den serbiske dansker: Handling

Med Den serbiske dansker, som er skrevet af Leif Davidsen, har historien fuld fart på fra starten. Vi hører i starten af Den serbiske dansker om, at en række iranske præster har udlovet en dusør på 4 millioner amerikanske dollars. Det fortælles i Den serbiske dansker lydbog, at dusøren udloves til den, der kan udføre deres fatwa. Lyt til Den serbiske dansker lydbog gratis og hør om, hvordan gruppen af iranske præster gerne vil have dræbt den kendte forfatter Sara Santanda.

Lyt til Den serbiske dansker lydbog og hør, hvordan Sara Santanda bliver inviteret til København. Invitationen er udstedt af et dansk dagblad ved navn PEN. Efterretningstjenesten i Danmark er klar over den dødsdom, der er udstedt fra Iran, og derfor forsøger de i Den serbiske dansker at beskytte forfatterens liv. I Den serbiske dansker er det kriminalbetjenten ved navn Per Toftlund, der bliver sat på opgaven med at beskytte forfatteren.

Et andet sted i Danmark trækkes der også tråde til udlandet. Det fortælles i Den serbiske dansker lydbog, at en politiker i Folketinget har valgt at lave en handel, der senere viser sig at have konsekvenser. Uden for Danmarks grænser sker der også ting, for i det tidligere Jugoslavien er der en ung mand, der har godkendt en kontrakt om et mord.

Lyt til Den serbiske dansker lydbog gratis og hør om, hvordan den dramatiske historie kommer til at udspille sig. Den serbiske dansker af Leif Davidsen har spænding fra første til sidste side, og hvis du er mere til lydbøger, kan du give dig i kast med bogen som lydbog, for den er selvfølgelig også tilgængelig.

Om forfatteren: Leif Davidsen

Den serbiske dansker er skrevet af den populære danske forfatter ved navn Leif Davidsen. Udover at være forfatter til Den serbiske dansker har han også skrevet flere bøger og digte. Værkerne handler meget ofte om Sovjetunionen og tæller titler som ”Den russiske sangerinde”, ”Den sidste spion”, ”Den troskyldige russer” og ”Lime’s billede”. Davidsens værker er senere blevet oversat til flere sprog.

I sit forfatterskab har Leif Davidsen modtaget flere priser. For eksempel modtog han i 1992 De Gyldne Laurbær for romanen ”Den sidste spion”. Senere modtog han også Palle Rosenkrantz-prisen for ”Den russiske sangerinde”. Få mulighed for at give dig i kast med Den serbiske dansker og mange andre af Davidsens værker.