Lydbøger » Den sidste enke

Bookbeat (60 dage gratis)

Mofibo (30 dage gratis)

Den sidste enke Lydbog

4.5/5

Forfatter: Karin Slaughter

lydbog og e-bog

Introduktion

Will Trent bliver endnu engang smidt ud i en sag, hvor han tvinges til at gå undercover for at redde sin partner. Den sidste enke er niende bind i serien fra Karin Slaughter, der gang på gang formår at forbavse og forbløffe læseren med sit detaljerede plot og grusomme begivenheder.

Den sidste enke tager fat på en drabelig sag, der involverer kidnapning, bomber og trusler på livet. Ikke kun for Will Trent, men også for hele landet, som han elsker højt.

Hver ny udvikling i sagen gør den mere sårbar og mere farlig, og Will Trent kæmper mod kræfter, han endnu ikke har prøvet i Den sidste enke. Det kan mærkes i plottet, som ikke kun er spændende for Will Trent, men også for læseren. Når du begynder på Den sidste enke, er det bedst at have god tid til at læse hvert kapitel grundigt.

Informationer:

Oplæser: Susanne Storm
Sprog: Dansk
Kategori: Krimier
Længde: 18 timer og 2 minutter

Den sidste enke: Handling

Den sidste enke lydbog lægger hårdt ud med en barsk kidnapning. I Atlanta slår en gruppe ukendte gerningsmænd til direkte udenfor et menneskefyldt indkøbscenter. Alligevel formår gerningsmændene at kidnappe en anerkendt forsker fra det lokale Center for Sygdomsbekæmpelse midt ude på parkeringspladsen i Den sidste enke lydbog gratis.

Politiet har intet spor at gå efter for at finde den kidnappede forsker, som er så godt som forsvundet fra jordens overflade. Som hvert minut tikker forbi, bliver politiet mere og mere desperate efter at redde forskerens liv. Men gerningsmændene har gjort deres arbejde alt for godt i Den sidste enke lydbog.

Da der en måned senere springer to bomber lige midt i Atlanta, bliver Sara Linton og Will Trent indkaldt til at deltage i opklaringen af sagen. Bomberne blev sprængt midt i Atlantas vigtigste og nok også travleste område i Den sidste enke lydbog gratis. Ikke nok med at et stort universitet ligger i området, det gør FBI’s hovedkvarter og to store hospitaler også. Men det mest foruroligende er, at Center for Sygdomsbekæmpelse også lå i samme område, som de to bomber sprang i.

Eksplosionerne har sat flere tusind menneskers liv på spil, og Will og Sara indser hurtigt, at udløsningen af bomberne ikke skete tilfældigt. Netop som det går op for dem, at det er et dødbringende komplot, bliver Sara også bortført af kidnapperne. 

For at kunne løse sagen, redde Sara og dermed redde alt han elsker, må Will risikere sit eget liv ved at gå undercover i Den sidste enke lydbog og forhindre en større massakre.

Om forfatteren: Karin Slaughter

Karin Slaughter har efterhånden fastslået sit navn i krimigenren med den ene nervepirrende krimi efter den anden. Til dato er hun blevet udgivet i mere end 120 lande og har solgt langt mere end 35 millioner eksemplarer af sine mange krimier. I skrivende stund har hun skrevet mere end 20 romaner, hvoraf nogle af de mest populære er serien om Will Trent and Grant County.

Den sidste enke er niende bind i serien om Will Trent, og dermed andensidste bog inden den afsluttes i De tavse kvinder.

Flere af hendes udgivelser er under forhandling til at blive lavet til TV i den ene eller anden format, hvilket også inkluderer hele serien om Will Trent og Sara Linton.