Lydbøger » Den sidste gave

Bookbeat (60 dage gratis)

Mofibo (30 dage gratis)

Den sidste gave Lydbog

4.7/5

Forfatter: Heidi Korsgaard & Camilla Alexander Bække Buch

lydbog og e-bog

Introduktion

Den sidste gave er en erindring, som er skrevet af Heidi Korsgaard og Camilla Alexander Bække Buch. Værket drejer sig om den hændelse, Camilla opleve til sin søn Marcs fødselsdag.

Marc fyldte fem år, og derfor havde Camilla besluttet sig for at holde en hyggelig fødselsdagsfest. Hun valgte at invitere eksmanden Bjørn Schaap, der var tidligere soldat. Han medbragte en gave til Marc, men denne gave skulle vise sig for at være katastrofal. Det var en hjemmelavet bombe. Bjørn ville tage sit eget liv, og Camilla og hendes søn skulle dø sammen med ham. Marc og Bjørn døde i eksplosionen i rækkehuset, men Camilla overlevede. Dette er Camillas historie.

Hvordan kunne en mand, som hun havde stolet på, kunne finde på at gøre noget så væmmeligt? Dette spørger Camilla sig selv om. Du kan høre mere, ved at lytte til Den sidste gave lydbog gratis.

Informationer:

Oplæser: Iben Haaest
Sprog: Dansk
Kategori: Krimier
Længde: 8 timer og 10 minutter

Den sidste gave: Handling

Selvbiografien og erindringen Den sidste gave er skrevet af den danske forfatter Heidi Korsgaard samt Camilla Alexander Bække Buch. Den sidste gave drejer sig om en virkelig hændelse i Camillas liv, og hun er derfor medforfatter af værket. Situationen foregik i Odense.

I Den sidste gave lydbog hører man om en forfærdelig hændelse, som ingen havde forudset. Camilla havde inviteret den tidligere soldat, som også var hendes eksmand Bjørn Schaap, til hendes søn Marcs fødselsdag. Han fyldte nemlig fem år. Det var en sommerdag i 2005, hvor eksmanden Bjørn sagde ”Jeg har en sidste gave til Marc” til Camilla. Dette var dog ikke en almindelig gave.

I Den sidste gave lydbog fortælles det nemlig, at den medbragte gave er en hjemmelavet bombe. Man kan med fordel lytte til Den sidste gave lydbog gratis, for at høre mere om hændelsen og den væmmelige gave.

Den tidligere soldat Bjørn havde besluttet sig for at tage sit eget liv. Men med sig i døden ville han have Marc og Camilla. Den planlagte hyggelige fødselsdagsfest blev i stedet erstattet med et kæmpe brag, som kunne høres over store dele af byen Odense. Bjørn og den lille fødselar Marc døde på stedet af den voldsomme eksplosion i rækkehuset, men på mirakuløs vis overlevede Camilla. Lyt til Den sidste gave lydbog, og hør hendes fortælling om den frygtelige hændelse.

En hel uge efter eksplosionen havde Camilla ligget i koma. Da hun vågnede, modtog hun de værste nyheder, hun kunne have hørt i sit liv. Hun havde mistet sin søn Marc, og hun havde mistet det ene øje samt det meste af hendes hørelse. Bjørns uhyggelige plan havde ændret hele Camillas liv, og nu begynder hendes kamp med at leve med tragedien. En kamp som aldrig helt vil ende.

Om forfatteren: Heidi Korsgaard & Camilla Alexander Bække Buch

Heidi Korsgaard er en kendt dansk forfatter, redaktør og rådgiver. Heidi Korsgaard er også stifter samt ejeren af Skriveværkstedet. Hun er uddannet som journalist. Efterfølgende har hun været ansat som redaktør. I dag har hun freelance opgaver hos nogle af de største og mest kendte forlag i Danmark, eksempelvis Djøf forlag. Forfatteren har skrevet 14 bøger, blandt andet bestselleren Når kærligheden kammer over. Senest har hun skrevet en rejsebiografi om Sisse Fisker kaldet Livets opskrift.

Camilla Alexander Bække Buch er også nævnt som værende forfatter i bogen Den sidste gave. Hun er blevet angivet som medforfatter af bogen, da selve historien handler om en hændelse i Camillas liv.