Lydbøger » Den skaldede detektiv

Bookbeat (60 dage gratis)

Mofibo (30 dage gratis)

Den skaldede detektiv Lydbog

4.5/5

Forfatter: Anna Grue

lydbog og e-bog

Introduktion

Den skaldede detektiv af den danske krimiforfatter Anna Grue følger en familie, der har et uheld med sig. Eller dette er hvad man først ville tro.

16 år og 27 dage nåede Rolf Harskov at blive, inden han blev kørt over af et tog og døde. Præcis samme alder nåede hans lillesøster Gry at blive, to år efter Rolfs død. Hun havde sniffet kokain med en dødelig dosis rottegift. Politiet sagde alderen blot var et tilfælde, men dette tror forældrene ikke på, de tror nemlig børnene blev myrdet.

Den yngste søn Malthe er ved at nærme sig sine ældre søskendes alder. For at undgå samme tragedie, kontakter de detektiven Dan Sommerdahl. Forældrenes mistro var korrekt, da der er en morder på spil. Men Malthe er taget på Roskilde Festival med sine venner. Detektiven har et par dage til at finde Malthe blandt 70.000 festglade unge, inden morderen udfører sin mission.

Informationer:

Oplæser: Githa Lehrmann
Sprog: Dansk
Kategori: Krimier
Længde: 11 timer og 38 minutter

Den skaldede detektiv: Handling

Den skaldede detektiv af den danske krimiforfatter Anna Grue, er det fjerde selvstændige bind i den anmelderroste krimiserie om detektiven Dan Sommerdahl. I Den skaldede detektiv lydbog hører man om Rolf Harskov. 16 år og 27 dage nåede han at leve, inden han blev ramt af et tog og derfor døde.

To år efter Rolf døde, nåede lillesøsteren Gry at blive præcis samme alder. Hun døde også 27 dage efter hun var blevet 16 år. Hun sniffede kokain iblandet en dødelig dosis rottegift. Begge søskendes død var tilfældige sagde politiet.

I Den skaldede detektiv lydbog kan man høre, at forældrene til Gry og Rolf er uenige med politiet. De tror de unge børn blev myrdet, og at sammenfaldet med deres alder har en betydning. Var det et mord eller et tilfælde? Lyt til Den skaldede detektiv lydbog gratis, og find ud af det.

I Den skaldede detektiv er der tre søskende, og den yngste søn Malthe er ved at nærme sig hans døde ældre søskendes alder. Forældrene er bekymrede over denne situation, så de tilkalder detektiven Dan Sommerdahl. De bønfalder ham om at finde morderen, før det er for sent. Dette skulle vise sig at blive en lang og indviklet opklaring. Det går op for detektiven, hvordan tingene hænger sammen, men på dette tidspunkt er Malthe allerede på Roskilde Festival med sine venner.

I det store menneskemylder på Roskilde Festival går detektiven rundt. Han har kun et par dage til at finde Malthe i den store menneskemængde. Blandt 70.000 festende og glade unge, og én morder, der vil teenagedrengen til livs. Lyt til Den skaldede detektiv lydbog og find ud af, om detektiven finder Malthe før morderen. Man kan med fordel få Den skaldede detektiv lydbog gratis.

Om forfatteren: Anna Grue

Født i 1957 er Anna Grue, der er en dansk krimiforfatter. Anna Grue er en af Danmarks mest læste krimiforfattere. En del af hendes forfatterskab inden for krimiserier, drejer sig om detektiven Dan Sommerdahl. Blandt andet er detektiven nævnt i Den skaldede detektiv.

Forfatteren blev efter sin studentereksamen optaget på Skolen for Brugskunst. Efter denne uddannelse arbejdede hun i nyheds- og magasinbranchen. Specifikt arbejdede hun som layouter. Hun begyndte med tekstarbejde i 1986, da Christianshavn Reklamebureau ansatte hende som tekstforfatter. Året efter blev hun redaktionssekretær samt forsideredaktør for BT.

I 2005 udgav forfatteren sin debutroman Noget for Noget. Dette skulle være begyndelsen på et aktivt forfatterskab. Hun har udgivet flere romaner, hvor hun dog har valgt at fokusere på krimigenren.